• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Assortiment Roelofsstoffen

Het assortiment van Roelofsstoffen bestaat uit uitsluitend kwaliteitsstoffen voor allerlei doeleinden. Ons assortiment bestaat uit:

  • Decoratiestoffen
  • Gordijnstoffen
  • Meubelstoffen
  • Outdoorstoffen
  • Verduisteringsstoffen
  • Voeringstoffen

Naar wat voor stof u ook op zoek bent, bij Roelofsstoffen in Leusden vindt u vrijwel zeker wat u zoekt. Bekijk ons complete assortiment online en doe volop inspiratie op voor het inrichten van uw woning of uw bedrijfspand. Of het nu gaat om een nieuw pand of een make-over voor de bestaande inrichting, met mooie stoffen fleurt een ruimte altijd enorm op.

 

Mooie en duurzame stoffen

Roelofsstoffen wil zich onderscheiden door mooie en duurzame stoffen te leveren. Wij kiezen onze leveranciers met zorg en proberen onze klanten een gevarieerd aanbod van stoffen te bieden zodat er voor iedere smaak ruime keuze is. De keuze heeft u zowel in kleuren en patronen als het materiaal waar de stof van gemaakt is. Het doel van de bekleding is daarbij natuurlijk ook belangrijk. Mooie gordijnstof kopen is een belangrijke investering, want is de stof ook goed verduisterend voor de nacht of kunt u de zon weren uit uw werkkamer als dat nodig is? Wij kunnen u uiteraard altijd adviseren als u het lastig vindt om een weloverwogen keuze te maken.

 

Levering van stoffen aan zakelijke en particuliere klanten

Wij leveren stoffen direct uit voorraad aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Twee tot vier dagen nadat wij uw bestelling hebben ontvangen kunt u uw bestelling verwachten. Het is ook mogelijk om bestelde stoffen bij ons af te halen. Nadat uw order is betaald zorgen wij ervoor dat uw stoffen voor u klaarliggen. Het is mogelijk om de stoffen eerst te bekijken voordat u uw bestelling doet. U vindt ons op verschillende markten en evenementen. Bekijk de agenda op deze website om te zien waar u ons kunt ontmoeten.

 

Kies voor Roelofsstoffen als u kiest voor kwaliteit en uitstekende service

Als u het belangrijk vindt om stoffen te kopen die van uitstekende kwaliteit zijn en als u goede service en advies op prijs stelt, dan is het geen vraag bij wie u uw stoffen koopt. Dan kiest u voor Roelofsstoffen. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u een bestelling plaatsen en hierover vooraf overleg met ons? U kunt hiervoor contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-53 88 06 73. Zeker als het gaat om een grote order, bijvoorbeeld voor een bedrijfspand, is het verstandig om vooraf met ons af te stemmen wanneer u deze geleverd wilt hebben. Bestellen kan natuurlijk ook via de webshop, als u aangeeft hoeveel meter stof u nodig heeft en welke stof u wilt dan zorgen wij ervoor dat deze naar u wordt verzonden nadat wij uw bestelling hebben ontvangen. Voor persoonlijk advies of styling op een locatie, maak dan een afspraak.