• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Digitaal bedrukte gordijnstof

Ontdek de nieuwste techniek van stof bedrukken. Digitaal bedrukte stof is scherper en gedetailleerder dan regulier gedrukte stof. De stof is zeer geschikt voor gordijnen, tafelkleden of andere woondecoratie.

Digitaal bedrukte gordijnstof

Dankzij de voortschrijdende techniek leveren wij nu ook digitaal bedrukte stof. Deze stof wordt middels een computerprogramma en speciale apparatuur bedrukt met een patroon. Het grote voordeel is dat de afbeeldingen scherper zijn en de kleuren intenser. Vergelijk deze stoffen met gordijnstof die op de traditionele manier bedrukt is en u ziet meteen het verschil. Als u houdt van sprekende kleuren dan is deze collectie stoffen van uitstekende kwaliteit een heel goede keuze.

Een gezellige aankleding van de kinderkamer

Verwacht u een kindje dan is er natuurlijk niets leuker dan de kinderkamer in te richten. Leuke gordijnen zijn daarbij natuurlijk ook aan de orde. Als u kiest voor digitaal bedrukte stof voor de gordijnen dan kiest u voor in het oog springende gordijnen waar de afbeeldingen als het ware vanaf spatten. U kunt kiezen uit stoffen met diverse prints, zodat er altijd een stof is die past bij uw voorkeuren. De stoffen zijn bovendien ook prima geschikt voor als uw kind wat ouder wordt dus u hoeft de gordijnen niet te vervangen als de kleine wat ouder wordt.

Mooie gordijnen voor de woonkamer of slaapkamer

Onze digitaal bedrukte stoffen zijn natuurlijk prima geschikt voor de woonkamer of de slaapkamer. Als de muren zijn voorzien van verf, structuur of effen behang dan mogen de gordijnen er qua print best uit springen. Kies voor onze fraaie collectie digitaal bedrukte gordijnen en u geeft de ruimte meteen de juiste sfeer. U kunt de kleuren afstemmen op de vloer of op de kleuren die in het meubilair zijn verwerkt. Daarnaast kunt u deze stof ook prima gebruiken voor het bekleden van kussens of voor een tafelkleed. Zo laat u het dessin van de gordijnen terugkomen in de accessoires.

Bestel uw gordijnstoffen eenvoudig bij Roelofsstoffen

U kunt uw gordijnstoffen met digitale bedrukking eenvoudig bestellen bij Roelofsstoffen in Leusden. Al onze stoffen vindt u in onze webshop. Selecteer de stof van uw keuze en geef aan hoeveel u nodig heeft. U kunt bestellen vanaf 0,5 meter. Geef de bestelling door en reken deze af. Vervolgens kunt u uw stof thuis laten bezorgen binnen enkele werkdagen of u kunt deze afhalen bij ons bedrijf. Wilt u de stof eerst zien voordat u besluit tot aankoop? Bezoek ons dan op een markt of evenement. U vindt de agenda op deze website onder het menu Markten. Wilt u meer weten over ons assortiment stoffen of heeft u een andere relevante vraag? Gebruik dan het contactformulier op de website of bel ons op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk een reactie te geven.