• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Linnen decoratiestoffen

Linnenlook stoffen online kopen. Linnenlook is een mooie kwaliteitsstof met natuurlijke uitstraling. Linnenlook stoffen zijn er in diverse prints en motieven en geschikt voor bekleding van meubels, gordijnen, tassen, tafelkleden, kussens en meer.
Pagina 1 van 2

Linnenlook stoffen

Onze collectie linnenlook stoffen is uniek omdat deze stof een bijzondere en luxe uitstraling heeft. U kunt onze linnenlook stoffen gebruiken voor verschillende toepassingen. De stof is geschikt voor het maken van gordijnen en tafelkleden maar er zijn nog meer toepassingen waar u wellicht in eerste instantie niet aan heeft gedacht.

Stoelen en banken bekleden

Zijn de zetels van uw eetkamerstoelen aan een opknapbeurt toe dan kunt u ze van een nieuwe stof voorzien. Onze linnenlook stoffen lenen zich hier bij uitstek voor. Datzelfde geldt ook voor losse kussens op de bank. Deze voorziet u eenvoudig van een nieuwe kussenhoes van één van onze linnenlook stoffen. Op deze manier kunt u uw bank voor een relatief gering bedrag een geheel nieuwe look geven. Het is in ieder geval veel goedkoper dan een nieuwe bank kopen of nieuwe stoelen voor bij de eettafel.

Maak zelf mooie tassen en kussens met onze linnenlook stoffen

De linnenlook decoratiestoffen van Roelofsstoffen zijn bij uitstek geschikt om gebruiksitems van te maken zoals modieuze tassen bijvoorbeeld. Wilt u een unieke tas die niemand anders heeft? Maak hem dan zelf met één van de mooie linnenlook decoratiestoffen uit ons assortiment. U kunt kiezen uit meerdere dessins en op die manier een tas maken die helemaal aansluit bij uw smaak en kledingstijl. Datzelfde principe is toepasbaar op kussens. Niet alleen de kussens op de bank thuis in de huiskamer, maar bijvoorbeeld ook voor de kussens op de boot of in de caravan.

Nieuwe gordijnen? Kies voor linnenlook stoffen

Met nieuwe gordijnen fleurt een kamer gelijk helemaal op. Wilt u nieuwe gordijnen in de slaapkamer of in de woonkamer? Kies voor de mooie linnenlook stoffen van Roelofsstoffen. U kunt hier fraaie gordijnen van maken, die u desgewenst extra verduisterend kunt maken. Hiervoor kunt u verduisteringsstof mee bestellen. Deze stof naait u aan de binnenkant van de gordijnen zodat ze het vertrek ook overdag goed verduisteren. Ideaal voor de kinderkamer of als u of een huisgenoot vanwege nachtdiensten ook overdag moet kunnen slapen.

Bestel uw linnenlook stoffen bij Roelofsstoffen

Heeft u uw keuze gemaakt uit ons aanbod linnenlook stoffen? Geef uw bestelling dan door via de website. U kunt online bestellen en afrekenen. Vergeet niet om de juiste hoeveelheid stof aan te geven, wij leveren onze stoffen vanaf 0,5 meter. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, maar afhalen bij ons bedrijf in Leusden is ook mogelijk. Wilt u de stof graag eerst zien voordat u deze koopt? Bezoek ons dan op een evenement of markt in het land. Waar we te vinden zijn ziet u op de agenda onder het menu item Markten. Voor al uw vragen over ons assortiment decoratieve stoffen kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen of te bellen met telefoonnummer 06 - 53 88 06 73.