• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Moderne & gestreepte decoratiestoffen

Kleurrijke geweven jacquard stoffen met strepen en bedrukte stoffen met moderne prints vind je hier. Extra brede stoffen met moderne dessins of met felgekleurde strepen zijn ook bij ons verkrijgbaar en eenvoudig online te bestellen vanuit je luie stoel.
Pagina 1 van 3

Moderne en gestreepte decoratiestoffen

Onze moderne decoratiestoffen en onze gestreepte decoratiestoffen zijn erg populair bij onze klanten. Deze stoffen kunt u voor talloze doeleinden gebruiken. U kunt er kussens mee bekleden, bijvoorbeeld voor op de bank of op bed, maar ook bootkussens van een nieuwe stof voorzien gaat prima met deze stoffen. Maar er zijn nog talloze andere toepassingen denkbaar. De duurzaamheid en uitstekende kwaliteit van de stoffen van Roelofsstoffen staat buiten kijf en is één van de belangrijkste redenen waarom onze klanten graag bij ons terugkomen.

Een opfrisbeurt voor het interieur met nieuwe decoratieve stoffen

Met onze fraaie moderne decoratiestoffen kunt u uw interieur een complete make-over geven. Deze stoffen lenen zich bijvoorbeeld perfect voor gordijnen. De gordijnen zijn een belangrijke blikvanger in een kamer en het is dus belangrijk om de stof daarvoor met zorg uit te kiezen. Maar u kunt onze stoffen natuurlijk ook gebruiken voor een kleed op de tafel of voor het pimpen van bestaande accessoires om ze weer helemaal bij het interieur te laten passen. Op deze manier kunt u op een simpele manier uw interieur moderniseren zonder dat het handenvol geld kost.

Een moderne stof voor de aankleding van een evenement

Een evenement vraagt om een goed doordachte aanpak. Als u bijvoorbeeld aan een beurs deelneemt dan wilt u natuurlijk dat uw stand opvalt en veel bezoekers trekt. Met onze moderne decoratiestoffen kunt u dit gemakkelijk realiseren. Kies de kleuren die passen bij uw business of uw doelgroep en u heeft gegarandeerd succes. Ook als u met uw hond, kat of konijn een tentoonstelling bezoekt is het aan te raden om gordijnen te maken voor de kooien. Bij veel shows is dit verplicht. Hierdoor heeft het dier meer rust en zal minder gestrest zijn.

Mooie stoffen voor fraaie decors

Onze moderne en gestreepte decoratiestoffen zijn prima geschikt voor het maken van een decor voor een theatervoorstelling. Of u nu een woonkamer moet nabouwen, een kantoor of een café, met behulp van onze stoffen kunt u er altijd iets moois en eigentijds van maken. De stoffen zijn verkrijgbaar in tientallen ontwerpen en kleuren, die u ook probleemloos met elkaar kunt combineren. Bekijk ons assortiment en doe inspiratie op voor een flitsend decor.

Decoratiestoffen bestelt u natuurlijk bij Roelofsstoffen

Bent u op zoek naar decoratieve moderne stoffen dan vindt u bij Roelofsstoffen zeker wat u zoekt. Wij hebben stoffen van uitstekende kwaliteit voor zeer scherpe prijzen. U kunt de stoffen bekijken door ons te bezoeken op een markt of evenement. Zie voor de agenda het menu Markten op onze website. Online bestellen kan uiteraard ook. Geef uw bestelling door en plaats de stoffen van uw keuze in uw virtuele winkelmandje. Vergeet niet de juiste hoeveelheid stof aan te geven. Reken af en wij gaan meteen aan de slag voor u. U kunt uw stoffen thuis laten bezorgen of afhalen bij ons in Leusden. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of gebruik het contactformulier op onze website.