• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Bloemen & romantische meubelstoffen

Banken, kussens of stoelen bekleden met meubelstof is ontzettend leuk om te doen. In onze collectie bloemen en romantische meubelstoffen vind je de mooiste stoffen in prachtige kwaliteiten. Het is moeilijk kiezen!
Pagina 1 van 3

Bloemen en romantische meubelstoffen

De ruim 60 verschillende bloemen en romantische meubelstoffen geven u tal van mogelijkheden om uw banken of stoelen opnieuw te stofferen. Als de originele stof versleten is of u deze niet meer schoon krijgt dan kunt u met een nieuwe frisse stof met een mooi dessin ervoor zorgen dat uw bank of stoelen weer als nieuw worden. De meubelstoffen van Roelofsstoffen zijn van uitstekende kwaliteit en daardoor zeer duurzaam. U kunt kiezen uit verschillende materialen als u een stof voor uw meubels uitzoekt.

Romantische meubelstoffen in diverse varianten

Wat de één een romantische meubelstof vindt, vindt de ander wellicht helemaal niets. Daarom bieden we ruime keuze als het gaat om meubelstoffen. Er is echt voor iedereen wat wils. U kunt selecteren op kleur, op patroon of op de kwaliteit van de stoffen. We hebben meubelstoffen in acryl, in linnen, polyester of katoen. Bij alle meubelstoffen staat aangegeven van welk materiaal ze zijn gemaakt. U kunt uw keuze op die manier gemakkelijk afstemmen op uw persoonlijke voorkeur. U koopt de stof per halve meter, u koopt dus nooit heel veel meer dan u nodig heeft voor het stofferen.

Met welke bloemen meubelstof gaat u uw bank pimpen?

Is de stof van uw bank versleten maar bent u er erg aan gehecht? Overweeg dan om de bank opnieuw te stofferen met vrolijke bloemen meubelstof van Roelofsstoffen. Bekijk ons aanbod en maak uw keuze. U kunt uit verschillende patronen kiezen maar ook uit verschillende kleuren. Stem de kleur af op de rest van uw interieur of op die van de kussens. Of geef de losse kussens op uw bank ook meteen een make-over, hiervoor kunt u prima onze ruime collectie gordijnstoffen gebruiken. Op deze manier kunt u relatief eenvoudig uw interieur een compleet ander aanzien geven.

Romantische of bloemen meubelstoffen direct online bestellen

Bent u een liefhebber van bloemen meubelstoffen of van romantische meubelstoffering? Bekijk dan ons aanbod en bestel direct online. Bij Roelofsstoffen kunt u ervoor kiezen om uw stof thuis te laten bezorgen of deze zelf op te halen bij ons bedrijf. En u heeft de mogelijkheid om de stoffen te bekijken als u ons bezoekt op een markt of evenement. Waar u ons kunt vinden ziet u op de agenda onder het menu Markten. Als u een vraag heeft over ons assortiment meubelstoffen, belt u ons dan op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of gebruik het contactformulier op deze website.