• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Verduisteringstoffen & Tafellinnen

Hier vind je diverse soorten stof voor tafelkleden. Van katoen , polyester of afwasbaar. Geschikt voor tafelkleden binnen én buiten! Ben je op zoek naar bijvoorbeeld Blackout of Verosol om een kamer te verduisteren.? Mail ons gerust voor info.

Verduisteringsstoffen en Tafellinnen

Een tafelkleed maakt gezellig tafelen binnen en buiten echt af! Met een juiste stof maak je er iets moois van. Bijvoorbeeld  een decoratiestof met vrolijke kleuren voor een ontbijt, brunch of Kersttafel geeft meteen een persoonlijke sfeer. Of wat dacht je van een decoratiestof met olijftakjes, fruit of kleurrijke bloemen voor op een koffietafel in de tuin op een zomerse dag. Ook hebben we afwasbare stof vor tafelkleden en van polyester kwaliteit. Dat laatste is ook erg handig want dat kun je bijzonder heet wassen, het neemt gen vlekken op, krimpt en kreukt niet en is kleurecht in de zon. Op terrassen van restaurants en cafeetjes wordt dit ook veel gebruikt!

in onze webshop zijn ook bij de gordijnstoffen, meubelstoffen en decoratiestoffen veel stoffen te vinden die je voor een tafelkleed kunt gebruiken. In deze categorie vind je bovendien nog de klassieke dessins en kwaliteiten die er speciaal voor gemaakt zijn. 

Bij Roelofsstoffen vindt u ook verduisteringsstoffen en voeringstoffen. Deze stof kunt u gebruiken om gordijnen van een voering te voorzien waardoor ze minder licht doorlaten. Dit is heel praktisch als u licht slaapt en snel wakker wordt als het te licht is in de slaapkamer. Ook voor de kinderkamer zijn verduisteringsstoffen voor gordijnen heel praktisch. Als de kleine een middagdutje doet of in de zomer gaat slapen als het ’s avonds nog lang licht blijft, dan is het wel zo prettig als het in de slaapkamer donker genoeg is.

 

Maak verduisteringsgordijnen van gewone gordijnen

U kunt met onze voeringstoffen eenvoudig verduisteringsgordijnen maken. Naai aan de achterzijde verduisteringsstof tegen de gordijnstof en uw gordijnen zullen een stuk minder licht doorlaten. Dit is ook ideaal als u of een huisgenoot nachtdiensten draait en overdag graag goed wil kunnen slapen. Gordijnen met verduisterende voeringstof is een goedkope oplossing om de slaapkamer comfortabel te maken voor iemand die overdag zijn slaapuren heeft.

 

Bestel verduisteringsstof eenvoudig online

Wilt u nieuwe gordijnen maken en heeft u daarvoor verduisteringsstof of voeringstof nodig? Bestel deze dan direct mee als u in onze webshop gordijnstoffen bestelt. Het grote voordeel van Roelofsstoffen is dat u alles in één keer kunt bestellen. U kunt dit online doen, wij zorgen er dan voor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Wij sturen uw pakket naar u op of u kunt uw stoffen afhalen op afspraak. Wilt u de stof die wilt bestellen eerst bekijken en voelen, dan kan dat door ons e bezoeken op een markt of evenement. U vindt de agenda onder het kopje Markten op onze website. Voor al uw vragen over verduisteringsstoffen, voeringstoffen of onze overige producten kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 – 53 88 06 73 of gebruik het contactformulier op de website.