• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Gordijnstof online kopen

Gordijnstof online kopen

Gordijn kopen hoe doe je dat? En waar koop je nieuwe gordijnstoffen? Bijzondere interieur-stoffen uitzoeken en kopen doe je eenvoudig online, bij Roelofsstoffen.

Zin in nieuwe gordijnen?

Ga je verhuizen, of is jouw huis toe aan een nieuwe look? Niets maakt jouw huis meer af dan een paar mooie gordijnen. Maar ga je gordijnen kopen, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Vooral als het gaat over het opmeten van je raam. Wij praten je bij.

 

Meten is weten!

Allereerst is het ontzettend belangrijk dat je de ruimte waar je gordijnen in wilt goed meet. Wil je de gordijnen van het plafond tot aan de grond voor een ruimtelijk effect, of wil je ze precies tot aan de vensterbank laten vallen? Schrijf het voor jezelf op, zodat je er een duidelijk beeld bij krijgt.

 

Daarna mag je aan de slag met een meetlint. Wij raden aan om voor een rolmaat te gaan, omdat deze vaak steviger zijn van een duimstok of meetlint. Meet bij elk raam de afstand van het plafond tot aan de onderste rand waar jij de gordijnen wilt (de vloer of de vensterbank dus). Ga er niet vanuit dat je hele huis hetzelfde is. Vaak zitten er centimeters verschil tussen, wat ervoor kan zorgen dat de gordijnen een stukje boven de grond hangen, of juist op de grond liggen. Dit voorkom je door alle hoogtes nauwkeurig te meten.

 

Gordijnen kopen, waar doe je dat?

 

Klaar met meten? Dan is het tijd voor de volgende stap. Het uitkiezen en kopen van jouw favoriete gordijnen. Maar gordijnen kopen, waar doe je dat eigenlijk? Wij geven 2 goede opties:

Online gordijnstoffen kopen bij Roelofsstoffen is heel relaxed. Lekker thuis op je bank eens rustig onze collectie doorkijken en ideeën opdoen. Mocht je het dit toch een beetje eng vinden, bel ons dan! We geven graag advies en helpen je met de juiste hoeveelheid aan te schaffen. www.roelofsstoffen.nl

Op de markt gordijnstoffen kopen, bijvoorbeeld op zaterdagochtend op de Lapjesmarkt in Utrecht. Wij staan hier al 3 generaties lang en hebben een van de uitgebreidste collecties van de markt. Zo zie je de stof echt en kun je heel wat meters bekijken in plaats vanaf een staaltje in een winkel. We geven uitgebreid advies. Bel voor onze locatie: 06-53880673

 

Gordijnen op maat laten maken

Je kunt ervoor kiezen om de gordijnen op maat te laten maken door ons. Dat is handig, want jij hoeft ze daardoor alleen nog maar op te hangen.  Wij werken samen met een gerenommeerd atelier met uitstekende service. In de meeste gevallen moet je ongeveer 15 tot 20 werkdagen wachten op je gordijnen.  Dan is het wel zaak dat je thuis de juiste roede, rails etc. hebt hangen. En wij dit de precieze maten doorkrijgen. Durf je dit aan? Dan raden we aan om altijd drie dubbel te checken! En dan even bellen of langskomen.

Let op, goed om te weten!

Extra kosten voor maakservice worden online niet vermeld en zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk en komen dus bij de stofprijs. We bieden geen geld terug garantie op gemaakte en afgeknipte gordijnen!

 

Graag tot snel bij www.roelofsstoffen.nl