• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Kinder & mode gordijnstoffen

De kinderkamer is de leukste kamer in huis! Met lekker veel kleur, bonte patronen en lievelingsdieren op gordijnen, kussens en decoratie op de muur. Een kamer die meegroeit met je baby, peuter, kleuter en puber. De coolste gordijnstoffen vind je hier.
Pagina 1 van 2

Kind en mode gordijnstoffen

Bij Roelofsstoffen vindt u natuurlijk ook gordijnstoffen voor het inrichten van de kinderkamer en voor mensen die houden van een modieuze gordijnstof. U kunt kiezen uit circa 30 ontwerpen met vrolijke motieven of juist heel fraaie en modebewuste bedrukking die u zeker zal aanspreken als u van opvallende stoffen houdt. Deze gordijnstoffen zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit en u kunt ze behalve voor gordijnen ook voor talloze andere dingen gebruiken zoals kussens, tassen of een schaduwdoek op het terras.

Een mooie kinderkamer inrichten met de gordijnstoffen van Roelofstoffen

Het inrichten van de kinderkamer als er een baby op komst is, is altijd één van de leukste dingen om te doen. Niet alleen gaat u op zoek naar een wiegje, een commode en de eerste kleertjes, maar de kamer zelf moet ook worden aangekleed. Een mooie vloer, zachte kleuren op de muren, en dan de gordijnen nog. De stof daarvoor bestelt u natuurlijk bij Roelofsstoffen. Kies uit verschillende dessins met vrolijke prints waarmee u de kamer een geheel eigen touch geeft. U kunt de stof voor de gordijnen voorzien van verduisterende voering zodat uw kindje straks zowel ’s nachts als overdag goed kan slapen.

Vrolijke en opvallende stoffen voor modebewuste mensen

In de categorie kind en mode gordijnstoffen vindt u dessins die zeker tot de verbeelding spreken. U kunt ze gebruiken voor gordijnen, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. U kunt onze opvallende gordijnstoffen ook gebruiken voor een verkoelend schaduwdoek op uw terras of voor een opvallende tas die in geen enkele winkel te koop is. Ook kunt u er bijvoorbeeld een poef mee bekleden of een gezellig tafelkleed van maken. Gebruik uw fantasie en wie weet ontdekt u nog talloze andere mogelijkheden om de stof van uw keuze toe te passen. De stoffen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en kunnen dus wel tegen een stootje, waardoor de inzetbaarheid heel breed is.

Mode en kind gordijnstoffen bestellen bij Roelofsstoffen

Bent u op zoek naar opvallende gordijnstoffen voor de kinderkamer of een stof die past bij uw modebewuste en trendy imago? Bij Roelofsstoffen slaagt u gegarandeerd. Wij bieden een ruim assortiment stoffen in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. U kunt de stof van uw keuze direct online bestellen, in een hoeveelheid tot op 0,5 meter nauwkeurig. Wij sturen uw bestelling naar u op of u haalt deze af bij ons bedrijf in Leusden. Wij staan ook regelmatig op markten en evenementen waar u onze stoffen kunt bekijken in onze kraam. U kunt deze dan direct kopen of een bestelling doen. Wilt u meer weten over een bepaalde gordijnstof of heeft u andere vragen over ons assortiment? Bel ons dan op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73. U kunt hiervoor ook gebruik maken van het contactformulier op de website.