• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Landen & steden gordijnstoffen

De Franse kust of Franse wijnstreken, Parijs en de Côte D' Azur zijn allemaal inspiratie voor de mooiste gordijnstoffen. Ook de Engelse kustlijn, boten en Londen vind je terug in onze collectie gordijnstoffen met landen en steden.

Landen & steden gordijnstoffen

Bij Roelofsstoffen zijn we altijd op zoek naar mooie en bijzondere stoffen. Daar zijn we ook weer in geslaagd bij de categorie landen en steden gordijnstoffen. U vindt hier een selectie van stoffen die onmiskenbaar verwijzen naar een bepaalde streek. De stoffen zijn niet alleen geschikt voor gordijnen maar voor talloze andere toepassingen. U kunt er bijvoorbeeld een mooie schaduwdoek van maken of een bijzondere parasol. Maar ook voor binnen zijn de stoffen op meerdere manieren te gebruiken.

Richt uw slaapkamer in met opvallende stoffen

Bent u geen type voor saaie effen stoffen of stoffen met een eenvoudig motief? Dan zijn onze landen en steden gordijnstoffen echt iets voor u. Hiermee kunt u laten zien waar uw hart ligt. De stof kunt u gebruiken voor gordijnen, eventueel voorzien van verduisterende voering die u eveneens in ons assortiment vindt, zodat u ook overdag rustig kunt slapen. Dit is een goede aanbeveling als u vanwege ploegendiensten niet altijd ’s nachts kunt slapen. U kunt de stof in de slaapkamer ook gebruiken voor bijvoorbeeld kussenhoezen of de bekleding van een stoel.

Geef uw werkkamer een bijzondere uitstraling met onze gordijnstoffen

Steeds meer mensen werken thuis en hebben daarvoor een aparte werkkamer. Heeft u deze luxe ook en wilt u deze kamer toch sfeervol inrichten? Gebruik dan onze landen en steden gordijnstoffen om van uw werkkamer een gezellige plek te maken waar u ontspannen maar toch geconcentreerd kunt werken. De gordijnstof in deze categorie is verkrijgbaar in verschillende motieven zodat u zelf kunt bepalen welk ontwerpt het beste bij u past. Behalve voor de werkkamer zijn deze stoffen natuurlijk ook prima geschikt voor de inrichting van de kinderkamer.

Mooie gordijnstoffen bestelt u voordelig bij Roelofsstoffen

Bent u op zoek naar bijzondere gordijnstoffen? Bekijk dan het ruime assortiment van Roelofsstoffen. Wij bieden niet alleen landen en steden gordijnstoffen maar ook gordijnstof met verrassende en kleurrijke prints in talloze andere thema’s. Bestel uw gordijnstof direct online en wij zorgen ervoor dat u uw pakket binnen enkele dagen in huis heeft. U kunt de stoffen van Roelofsstoffen ook bekijken door ons te bezoeken op een markt of evenement. De agenda kunt u vinden onder het menu Markten op de website. Heeft u vragen dan helpen wij u natuurlijk graag. Bel ons op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of maak gebruik van het contactformulier op de website.