• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Moderne & exclusieve meubelstoffen

Prachtige meubelstoffen in diverse kleuren en dessins voor het stofferen van uw favoriete meubelen. De mooiste woondecoratie vindt u hier!
Pagina 1 van 3

Moderne en exclusieve meubelstoffen

Voor moderne en exclusieve meubelstoffen kunt u prima terecht bij Roelofsstoffen. Wij hebben een uitgebreide collectie van ruim 60 verschillende moderne meubelstoffen waar u een keuze uit kunt maken. U ziet de prijs per meter direct bij de stof van uw keuze. U kunt deze stoffen gebruiken voor het zelf stofferen van meubels en losse kussens van banken en stoelen. Op deze manier kunt u uw meubelstuk een nieuw leven geven in plaats van het af te danken. U kunt kiezen uit tientallen verschillende kleuren en patronen, er is altijd wel iets bij wat u zal aanspreken en wat in uw interieur past.

Verschillende soorten meubelstoffen

Meubelstoffen worden gemaakt van verschillende materialen. Zo kunt u bij ons kiezen uit exclusieve meubelstoffen van acryl of linnen, maar we hebben ook moderne meubelstoffen van katoen of polyester. Voor alle stoffen geldt dat u ze gemakkelijk kunt schoonhouden. Haren van huisdieren verwijdert u met de stofzuiger en vlekken kunt u vaak met slechts een beetje water verwijderen. Laat een vlek niet intrekken, de kans is dan aanwezig dat u deze niet meer schoon krijgt. Wilt u uw meubelstoffering beschermen dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om een plaid over de bank te leggen.

Voorzie de kussens van uw bank zelf van nieuwe meubelstof

Zijn de kussens van uw bank versleten of verkleurd? U hoeft als u wilt niet meteen op zoek naar een nieuw bankstel. U kunt er ook voor kiezen om met behulp van onze exclusieve meubelstoffen uw bank een tweede leven te geven. Dat geldt ook voor fauteuils of voor de zittingen van eetkamerstoelen. Ook deze kunt u met een moderne meubelstof uit onze collectie een make-over geven. Let er wel op dat u voldoende stof bestelt. Later bijbestellen kan namelijk een kleurverschil opleveren vanwege een ander verfbad.

Bestel nu topkwaliteit meubelstoffen bij Roelofsstoffen

Bent u op zoek naar topkwaliteit meubelstoffen dan bent u aan het juiste adres bij Roelofsstoffen. Bij ons vindt u moderne en exclusieve meubelstoffen voor ieder budget en iedere stijl en smaak. U kunt uw keuze direct in de webshop maken en uw bestelling aan ons doorgeven. Wij leveren uw bestelling doorgaans binnen enkele dagen. U kunt kiezen voor thuisbezorging of voor zelf afhalen bij ons in Leusden. Wilt u onze meubelstoffering eerst bekijken voordat u tot aankoop overgaat? Bezoek ons dan op een markt of evenement. U vindt de agenda onder het menu Markten op onze website. Voor vragen over onze meubelstoffen kunt u het contactformulier gebruiken of bel ons op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73.