• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Decoratiestoffen

Decoratiestoffen kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van een kinderkamer, kleurige gordijnen of bijzondere tafelkleden. Bij Roelofsstoffen vindt u een ruim assortiment stoffen voor decoratie. De stoffen zijn niet alleen beschikbaar in diverse dessins, maar ook in verschillende kwaliteiten en afmetingen. Zo kunt u altijd de stof bestellen die past bij wat u nodig heeft. Bent u bezig met de inrichting van uw woning of bedrijf? Bekijk dan onze decoratieve stoffen om inspiratie op te doen voor het interieur.

 

Nieuwe gordijnen van bijzondere stof

Als u op zoek bent naar nieuwe gordijnen dan kunt u natuurlijk kant-en-klaar gordijnen kopen. Maar dan heeft u geen bijzondere gordijnen en loopt u het risico dat u ze elders in de buurt ook ziet hangen. Wilt u iets speciaals dan kunt u gordijnstof bestellen bij Roelofsstoffen. Onze decoratieve stoffen zijn bij uitstek geschikt om in te zetten voor gordijnen.

 

De aankleding van uw bedrijf met mooie stoffen

Als de aard van uw bedrijf zich leent voor een aankleding met stof dan kunt u vast en zeker een geschikte decoratiestof vinden in ons assortiment. Onze stoffen zijn ideaal voor het aankleden van bijvoorbeeld een knusse horecagelegenheid. Daarnaast kunt u deze stoffen ook prima gebruiken voor bijvoorbeeld het decor van een theatervoorstelling.

 

Verschillende stijlen decoratiestoffen

Bij Roelofsstoffen kunt u kiezen uit verschillende thema’s voor decoratiestoffen. Zo hebben we vintage & etnische decoratiestoffen, retro stoffen, stoffen van linnen en decoratiestoffen die verwijzen naar landen en steden. En dat is nog maar een kleine greep uit het assortiment. U vindt vast en zeker een stof die past bij uw smaak en het doel waarvoor u deze wilt gebruiken.

 

Decoratieve stoffen bestellen

U kunt decoratiestoffen bestellen bij Roelofsstoffen door de stof van uw keuze te selecteren en het aantal gewenste meters te selecteren. Voor de meeste stoffen geldt een minimale afname van 0,5 meter. Uw bestelling wordt naar het opgegeven adres verzonden of u kunt deze bij ons afhalen. Heeft u vragen over ons assortiment dan helpen wij u graag. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 06 – 53 88 06 73. Ook kunt u ons vinden op verschillende markten en evenementen. Bekijk de agenda in het menu Markten om te zien waar we binnenkort staan met onze fraaie stoffen.