• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Vintage & etnische decoratiestoffen

Decoratiestoffen met een etnisch patroon of vintage look vind je hier bij Roelofsstoffen. Onze decoratiestoffen zijn bijzonder kleurrijk, hebben de mooiste patronen en geven inspiratie om mooie dingen van te maken. Durf te creëren!
Pagina 1 van 4

Vintage en etnische decoratiestoffen

De vintage en etnische decoratiestoffen van Roelofsstoffen zijn een echte aanwinst voor uw interieur. De stoffen zijn niet alleen mooi maar uiteraard ook van uitstekende kwaliteit. Wij doen altijd ons best om mooie en betaalbare stoffen aan te bieden en dat is ook met deze serie van etnische decoratiestoffen en mooie vintage stoffen weer gelukt. Vrolijke kleuren die uw interieur een boost geven en met een scala aan mogelijkheden om de stoffen te gebruiken.

Richt uw woonkamer of slaapkamer in met mooie stoffen

Wilt u mooie gordijnen of een mooie stof voor een tafelkleed of tafelloper? Bekijk dan onze vintage stoffen en ontdek de mooie patronen en sprankelende kleuren. U kunt de stof bestellen in eenheden van 0,5 meter, zodat u ook voor een bestemming waar u geen meters stof voor nodig heeft een bestelling kunt doen. U kunt bijvoorbeeld woonaccessoires bekleden met een kleurige stof en ze op die manier een nieuw leven geven, denk bijvoorbeeld aan een poef of een stoelkussen. Als u gehecht bent aan een item maar de kleur past niet meer in uw interieur dan kunt u dit oplossen met een fleurige nieuwe stof als nieuwe bekleding.

Nieuwe gordijnen van etnische decoratiestoffen

De term etnische decoratiestoffen dekt eigenlijk niet geheel de lading. Het zijn gewoon mooie stoffen van over de hele wereld. Mooie sprankelende kleuren waarmee u uw interieur een echte make-over kunt geven. Gebruik deze decoratiestoffen bijvoorbeeld voor nieuwe gordijnen. Hiermee krijgt een woonkamer of slaapkamer meteen een heel ander gezicht. Een nieuw kleurtje op de muren en u heeft meteen een heel ander vertrek. Gebruik lichte kleuren om meer ruimte te creëren, of mooie donkere kleuren om juist een warme en intieme sfeer te creëren. De keuze is aan u.

Creëer de juiste sfeer in uw horecabedrijf

Wilt u in uw horecabedrijf de juiste sfeer creëren? Ga dan aan de slag met onze mooie vintage decoratiestoffen en etnische decoratiestoffen. Hiermee kunt u uw interieur bijvoorbeeld de typische sfeer geven die bij uw menukaart en de aard van de onderneming past. Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen voor verrassende details en wendingen. Onze decoratiestoffen zijn ook prima geschikt als tafelkleden. De stof is waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken.

Mooie kleurrijke stoffen bestelt u bij Roelofsstoffen

Bent u op zoek naar mooie stoffen, die betaalbaar zijn en van uitstekende en duurzame kwaliteit? Bekijk dan zeker het aanbod van Roelofsstoffen. U kunt direct online uw keuze aan ons doorgeven. Wij verwerken uw bestelling zo snel mogelijk zodat u deze binnen enkele dagen in huis hebt. U kunt uw order laten bezorgen, maar afhalen is ook mogelijk, uiteraard alleen na het maken van een afspraak. Wilt u de stof waar u uw oog op hebt laten vallen in het echt zien en voelen, kom dan bij ons langs op één van de vele markten en evenementen waar wij aanwezig zijn. De agenda vindt u op onze website onder het menu Markten. Voor al uw vragen over ons assortiment decoratieve stoffen kunt u ons bellen op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website.