• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Geometrische & retro meubelstoffen

Op zoek naar een meubelstof met een bijzonder stijlvol dessin? Onze collectie meubelstoffen is uitgebreid en toonaangevend. De prachtigste geometrische motieven en prints vind je bij Roelofsstoffen. Ook meubelstoffen met Retro patronen hebben we in huis.
Pagina 1 van 3

Geometrische en retro meubelstoffen

Bij Roelofsstoffen kunt u kiezen uit ruim 50 meubelstoffen in de categorieën geometrisch en retro. Verschillende kleuren en patronen vindt u in het overzicht zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken. Sommige van deze stoffen zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld gordijnen of een kleed voor op de tafel. Zo kunt u als u dat wilt het interieur eenduidig inrichten met dezelfde stof. Maar u kunt natuurlijk ook variëren. Let daarbij wel goed op dat de kleuren bij elkaar passen zodat u niet nadat u uw bestelling heeft ontvangen teleurgesteld wordt. Onze meubelstoffen zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en daardoor zeer duurzaam.

Geef uw bank of stoelen een nieuw leven met onze meubelstoffen

Met onze hippe geometrische meubelstoffen geeft u uw bankstel, eetkamerstoelen of fauteuil een geheel nieuw leven. Als het meubel op zich niet is versleten maar u bent de stof beu of deze is smoezelig geworden dan is stofferen een prima optie. Maak uw keuze uit ons aanbod van stoffen en probeer u alvast voor te stellen hoe de bank of de stoelen er straks uitzien met hun nieuwe stoffering. U kunt de kleur prima afstemmen op die van de rest van het interieur.

Tover uw interieur om in retro stijl

Retro is helemaal in. Hoewel het een stijl is die al in de jaren zeventig van de vorige eeuw opkwam beleeft deze in de 21e eeuw een ware revival. Wilt u ook retro in uw interieur? Met onze retro meubelstoffen komt u al een heel eind. Deze stoffen zijn bedrukt in de typische kleuren en patronen van toen, die nu weer zo in trek zijn. Zo maakt u van uw bank een oude nieuwe bank en uw stoelen tovert u om tot retrostoelen die toch weer heel modern zijn. Als u zelf niet handig bent met meubelstoffering kunt u natuurlijk ook een meubelstoffeerder zoeken die met de door u gekochte stof en uw meubels aan de slag gaat.

Bestel meubelstoffen in verschillende kwaliteiten

Bij Roelofsstoffen kunt u terecht voor meubelstoffen in diverse kwaliteiten. We hebben meubelstof in linnen, katoen, polyester en acryl. Bij alle stoffen staat vermeld waarvan ze zijn gemaakt. Als u desondanks toch nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73. U kunt uw vraag ook voorleggen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Uw bestelling kunt u plaatsen via deze website. Let erop dat u het juiste aantal meters stof selecteert. Uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd of kunt u desgewenst afhalen bij ons bedrijf in Leusden. Maak hiervoor altijd vooraf een afspraak. Wij staan op verschillende markten in Nederland en Duitsland. Hier kunt u onze stoffen bekijken. Zie voor de agenda het item Markten op deze website.