• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Moderne & gestreepte gordijnstoffen

Gordijnstof met strepen zijn tijdloos en modern. In felle kleuren of juist natuurtinten en in geweven jacquards of bedrukte brede stoffen. Onze collectie is modern, van goede kwaliteit en uiteraard hebben we een ruime keuze.
Pagina 1 van 2

Moderne en gestreepte gordijnstoffen

Houdt u van een moderne of gestreepte gordijnstof? Een stof die tijdloos is en die u daardoor zonder problemen kunt combineren met uw inferieur, ook als dat tussentijds wordt aangepast? Dan kunt u een keuze maken uit de ruim 20 verschillende gestreepte en moderne gordijnstoffen in ons assortiment. De stoffen zijn niet alleen geschikt voor gordijnen maar voor tal van andere toepassingen. U kunt ze gebruiken voor het bekleden van poefs, het maken van tassen of een schaduwdoek of voor het opnieuw bekleden van een zonnescherm of parasol. Ook voor decoratieve doeleinden zijn deze stoffen prima geschikt, zoals het aankleden van een stand of het inrichten van een decor voor een theatervoorstelling.

Richt uw woonkamer in met een moderne touch

Houdt u van moderne gordijnstoffen dan is deze categorie voor u bedoeld. U vindt hier tientallen fraaie stoffen met een moderne uitstraling. Geschikt voor verschillende ruimtes in uw woning, zoals de woonkamer, de keuken, de slaapkamer en de werkkamer. U kunt er gordijnen van maken, maar natuurlijk ook een mooi kleed voor over de tafel of een paar mooie kussenhoezen voor de kussens op de bank. Zo kunt u aan de inrichting van de desbetreffende kamer een geheel eigen draai geven. En de items zijn uniek, want ze zijn immers in geen enkele winkel te koop.

Een stijlvolle inrichting van uw hotelkamers of vergaderruimtes

Roelofsstoffen levert ook aan zakelijke klanten. Bent u op zoek naar een mooie moderne of gestreepte gordijnstof voor bijvoorbeeld de aankleding van uw vergaderkamer of ontvangstkamer voor bezoekers dan kunt u snel en gemakkelijk uw keuze maken. Ook voor de inrichting van hotelkamers zijn deze gordijnstoffen bij uitstek geschikt. Ze zijn neutraal en basic maar wel zeer functioneel en stijlvol. U kunt er niet alleen gordijnen van maken maar bijvoorbeeld ook leuke kussens voor in de zithoek of stoffeer het hoofdbord van het bed met de stof om er een mooi samenhangend geheel van te maken met de gordijnen.

Gordijnstoffen bestellen bij Roelofsstoffen is heel eenvoudig

Bent u op zoek naar betaalbare moderne of gestreepte gordijnstoffen? Bekijk dan zeker het assortiment van Roelofsstoffen. Maak uw keuze en bestel uw stof direct online. Vergeet niet om de juiste hoeveelheid aan te geven, u kunt al bestellen vanaf 0,5 meter stof. Uw bestelling wordt binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd. U kunt er ook voor kiezen om de stof op te halen bij ons bedrijf in Leusden. Maak hiervoor wel vooraf een afspraak en zorg ervoor dat uw bestelling volledig betaald is. Wilt u de stoffen die wij leveren vooraf bekijken? Kom dan langs op een markt of evenement waar wij staan met onze kraam. U vindt de locaties in de agenda onder het menu Markten. Als u vragen heeft over onze gordijnstoffen dan helpen wij u natuurlijk graag. Bel ons op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of stuur een bericht via het contactformulier op deze website.