• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Gouden & zilveren gordijnstoffen

Neem gerust een kijkje in ons bijzondere assortiment gordijnstoffen met goud en zilver. Glanzende gordijnstof met een vleugje zilver of goud brengt het interieur tot leven en geeft een bijzondere luxe uitstraling. Durf te creëren!

Gouden en zilveren gordijnstoffen

Voor een ruime collectie gouden en zilveren gordijnstoffen kunt u natuurlijk terecht bij Roelofsstoffen. Wij bieden u circa 30 verschillende stoffen met een gouden of zilveren motief. Niet alleen geschikt om gordijnen van te maken maar bijvoorbeeld ook ideaal voor het maken van een decor voor een toneelvoorstelling of muziekuitvoering. Met onze stoffen kunt u alle kanten uit, ze zijn bijvoorbeeld ook ideaal voor het maken van kussens, tafelkleden en tassen. U kunt uw fantasie gebruiken en op deze manier eindeloos experimenteren met onze zilveren en gouden gordijnstoffen.

Fraaie stoffen voor de inrichting van uw evenementenstand

Staat u op een evenement en wilt u uw stand mooi inrichten? Kies dan voor één van de gouden of zilveren gordijnstoffen uit het assortiment van Roelofsstoffen. U kunt kiezen uit tientallen patronen en ontwerpen zodat er altijd wel een dessin bij is wat u zal aanspreken. U kunt zelf bepalen hoeveel stof u nodig heeft, wij leveren op maat vanaf 0,5 meter stof. U blijft dus nooit met meters ongebruikte stof zitten. Wel raden wij u aan om voldoende te bestellen. Als u later bij bestelt kan er kleurverschil optreden vanwege een ander verfbad. Bekleed wanden met de stof of een presentatietafel en u geeft uw stand meteen uw eigen sfeer.

Sprekende gordijnen met fraaie motieven

Als u van goud- en zilver motieven houdt dan is deze collectie gordijnstoffen u op het lijf gesneden. Maak uw keuze voor uw nieuwe gordijnen voor de woonkamer, de slaapkamer of de werkkamer. Als u wilt u kunt uw gordijnen voorzien van verduisterende voering, die wij eveneens kunnen leveren, waardoor het in de slaapkamer aangenaam donker is en u in uw woonkamer geen last heeft van inkijk op het moment dat u een lamp aandoet. U kunt uw gordijnstof natuurlijk ook gebruiken voor het maken van bijpassende kussenhoezen of voor een mooi kleed over een bijzettafeltje of de eettafel.

Bestel uw bijzondere gordijnstoffen bij Roelofsstoffen

Bent u op zoek naar mooie en bijzondere gordijnstoffen? Die bestelt u natuurlijk bij Roelofsstoffen. U kunt uw bestelling direct online doen in onze webwinkel. Wij bezorgen uw gordijnstof in zilver of goud bij u thuis of u maakt met ons een afspraak om deze op te halen. Wilt u onze stoffen zien en voelen? Bezoek ons dan op de markt of bij een evenement. U vindt de locaties en data in onze agenda onder het menu Markten op de website. Wilt u meer weten over een bepaalde stof of heeft u andere vragen over ons assortiment? Bel ons dan op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of maak gebruik van het contactformulier.