• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Planten & dieren gordijnstoffen

Gordijnen met planten prints brengen sfeer in huis evenals gordijnen met tropische dieren en bloemen. Deze veelal kleurrijke en bijzondere dessins vind je terug in onze collectie geweven en bedrukte gordijnstoffen met planten en dieren.
Pagina 1 van 4

Planten en dieren gordijnstoffen

Planten en dieren gordijnstoffen spreken bij veel mensen tot de verbeelding. U kunt deze stoffen op veel verschillende manieren gebruiken. Natuurlijk kunt u er mooie gordijnen voor maken voor de slaapkamer, de kinderkamer of de woonkamer. Maar wat dacht u van het maken van kamerschermen, beplakken van wanden of inlijsten als muurdecoratie. En zo zijn er tal van toepassingen waarvoor u deze mooie en kleurrijke stoffen kunt inzetten. De kwaliteit is zonder uitzondering uitstekend en duurzaam. U betaalt voor alle stoffen een aantrekkelijke prijs per meter en u kunt al bestellen vanaf 0,5 meter stof. Maak uw keuze uit ruim 80 verschillende gordijnstoffen met dieren en planten.

Mooie gordijnstoffen voor de kinderkamer

Bent u bezig met het inrichten van de kinderkamer omdat er een kleintje op komst is? Niets is natuurlijk leuker dan dat. Maar behalve een mooi wiegje of ledikantje en natuurlijk een handige commode moeten er ook mooie gordijnen voor de ramen komen. Gordijnen met planten of dieren motief doen het altijd goed in de kinderslaapkamer. U kunt de gordijnen voorzien van verduisterende voering zodat uw kindje ook overdag goed kan slapen zonder hinder te hebben van het daglicht. Verder kunt u de stof natuurlijk ook gebruiken voor het bekleden van een gemakkelijke stoel zodat u uw kindje in alle rust kunt voeden, of voor een sfeervolle lamp.

Gordijnstoffen met planten en dieren in de woonkamer

Als u uw woonkamer met natuurlijke accenten wilt inrichten dan passen onze gordijnstoffen met planten en dieren motieven daar natuurlijk perfect bij. Er is keuze genoeg, we hebben tientallen verschillende patronen en kleuren in ons assortiment. De gordijnstof is van uitstekende kwaliteit en desondanks zeer aantrekkelijk geprijsd. U kunt van alle stoffen precies de juiste hoeveelheid bestellen omdat u per 0,5 meter kunt afnemen. U houdt dus nooit meters stof over waar u niets meer mee kunt. Maak mooie gordijnen en bekleed uw kussens met de stof van uw keuze en u zult verrast zijn over het resultaat.

Mooie gordijnstoffen bestelt u bij Roelofsstoffen

Bent u op zoek naar mooie planten en dieren gordijnstoffen? Bekijk dan het aanbod bij Roelofsstoffen. Een ruime keuze aan stoffen maakt het kiezen vast nog lastig. Als u de stof heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u deze direct online bestellen. Geef het aantal benodigde meters aan, reken uw bestelling af en geef deze aan ons door. Enkele dagen later wordt uw stof bezorgd, of haal hem af bij ons bedrijf in Leusden. Wilt u de stof graag in het echt zien? Bezoek ons dan op een markt of evenement bij u in de buurt. Op onze website onder het menu Markten vindt u de agenda. Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 06 - 53 88 06 73. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.