• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Stoere & robuuste meubelstoffen

Onze stoere, robuuste meubelstoffen zijn van prachtige katoenen kwaliteit. De kleuren zijn veelal mooie natuurtinten en de weefstijl is grof en heeft een linnenlook. Eenvoudig online te bestellen en voor je het weet bij jou thuis.

Stoere en robuuste meubelstoffen

Als u van stoer maar zakelijk houdt dan zijn onze duurzame, grof geweven meubelstoffen een uitstekende keuze. Deze stoffen blinken uit in eenvoud maar zijn uiteraard van dezelfde prima kwaliteit als al onze andere stoffen. Door te kiezen voor een natuurlijke kleur of streepdessin voor de bank of de stoelen kunt u uw zitmeubelen eenvoudig combineren met de rest van het interieur. Als u de kleuren wilt aanpassen dan kan het bankstel in veel gevallen gewoon blijven staan.

Duurzame robuuste meubelstoffen voor jarenlang plezier

Bij Roelofsstoffen leveren we uitsluitend duurzame stoffen van uitstekende kwaliteit. Prima geschikt dus voor een bank waarop geleefd wordt. U kunt deze kleuren ook prima gebruiken voor een bank die u op kantoor of in de wachtkamer van uw praktijkruimte gebruikt. De rustige kleuren geven het geheel een professionele uitstraling. Wij leveren uiteraard onze meubelstoffen aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Als u de meubels niet zelf stoffeert maar dit door een professional laat doen, overleg dan hoeveel meters stof u nodig heeft. Als u later moet bij bestellen loopt u het risico op gering kleurverschil vanwege een ander verfbad.

Kies voor duurzaam: Knap uw bank of stoelen op met onze  stoere meubelstoffen

Vandaag de dag is duurzaamheid erg belangrijk. Hergebruik van meubels hoort daar natuurlijk ook bij. U kunt uw stoel of uw bank met onze uni meubelstoffen een tweede leven geven. Als de stof niet meer mooi is of als de kleur u niet meer aanspreekt, kies dan voor één van onze rustige effen meubelstoffen om van uw bank weer een meubelstuk te maken waar u graag uw tijd op doorbrengt. Onze stoffen zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee, ook bij wat intensiever gebruik.

Online uw meubelstoffen bestellen: makkelijk en snel

Vandaag de dag kunt u bijna alles online bestellen en dat geldt dus ook voor effen meubelstoffering. Onze collectie uni meubelstoffen is zeer populair onder onze klanten. Maak uw keuze en geef bij uw bestelling aan hoeveel meter stof u nodig heeft. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling wordt klaargemaakt voor verzending, of u kunt deze afhalen bij ons bedrijf in Leusden. Voor al uw vragen over ons assortiment meubelstoffen en gordijnstoffen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Gebruik het contactformulier op deze website of bel ons op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73.