• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Gouden & zilveren decoratiestoffen

Gouden of zilveren decoratiestoffen maken je interieur pas echt bijzonder. Roelofsstoffen heeft een exclusieve collectie decoratiestoffen met goud- en zilverdraad erin verwerkt. Onze glanzende decoratiestoffen zijn geweldig decoratief!

Gouden en zilveren decoratiestoffen

Met gouden en zilveren decoratiestoffen kunt u alle kanten op. U kunt deze stoffen gebruiken voor decoratie in huis, maar ook voor bijvoorbeeld de aankleding van uw horecagelegenheid. De stoffen zijn stevig en duurzaam en verkrijgbaar in verschillende dessins. De motieven zijn levendig maar ook stemmig, dus u kunt zelf bepalen wat het beste bij u past. Gebruik deze decoratiestoffen bijvoorbeeld voor het maken van een decor voor een theatervoorstelling of voor het aankleden van de zaal voor een themafeest.

 

Kies voor topkwaliteit decoratiestoffen voor uw horecabedrijf

Als u decoratiestoffen nodig heeft dan wilt u natuurlijk kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Daarvoor bent u aan het goede adres bij Roelofsstoffen. Wij bieden een ruim assortiment stoffen voor het aankleden van uw horecagelegenheid. U kunt onze gouden en zilveren decoratiestoffen gebruiken voor gordijnen, voor tafelkleden of voor het bekleden van kussens. Zo geeft u uw bedrijf een eigen stijl en sfeer en dat is wat veel gasten zal aanspreken, naast uiteraard een kaart met unieke gerechten waar uw gasten graag voor omrijden.

 

Richt de kinderkamer sfeervol in met onze decoratiestoffen

Wilt u een mooie kinderkamer waar uw kleintje wat langer mee doet dan wanneer er echt een kinderlijk motief wordt gekozen? Dan zijn onze decoratiestoffen prima geschikt. U kunt er gordijnen van maken maar ook meubels mee bekleden. Er is volop keuze in vrolijke gouden en zilveren decoratiestoffen waar u vast en zeker mee uit de voeten kunt.

Bestel de mooiste decoratiestoffen bij Roelofsstoffen

Deze mooie gouden en zilveren decoratiestoffen bestelt u heel eenvoudig bij Roelofsstoffen. U kunt direct online bestellen als u uw keuze al heeft gemaakt. Wilt u de stoffen graag in het echt zien voordat u beslist, bezoek ons dat op een markt of evenement. U vindt de agenda onder het menu Markten op onze website. Uw bestelling kan naar u worden verzonden, of u kunt deze bij ons afhalen in Leusden, maak hiervoor dan een afspraak. Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of gebruik het contactformulier. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht als u vragen heeft over onze producten, wij zullen u zo snel en zo goed mogelijk adviseren.