• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Linnen gordijnstof/ Linnenlook

Linnenlook stoffen online kopen. Linnenlook is een mooie kwaliteitsstof met natuurlijke uitstraling. Linnenlook stoffen zijn er in diverse prints en motieven en geschikt voor bekleding van meubels, gordijnen, tassen, tafelkleden, kussens en meer.
Pagina 1 van 2

Linnenlook gordijnstoffen

De linnenlook gordijnstoffen van Roelofsstoffen zijn met zorg door ons geselecteerd. Het zijn stoffen die niet onder doen voor echt linnen, maar ze zijn gemaakt van vervangend materiaal. Dat betekent dat de stof goedkoper is terwijl deze wel de uitstraling van linnen heeft. Wilt u mooie stijlvolle gordijnen dan is de keuze voor linnenlook eigenlijk heel logisch. U kunt van deze prachtige en duurzame stoffen fraaie gordijnen maken of laten maken waar u vele jaren plezier van heeft.

Geef de woonkamer een make-over

De woonkamer een make-over geven is natuurlijk één van de leukste dingen om te doen. Het is misschien een hele klus, maar als het eenmaal klaar is dan bent u vast en zeker heel tevreden over het eindresultaat. Gaat u voor een nieuwe vloer, fris geschilderde muren en een vers gewit plafond, dan wilt u natuurlijk ook nieuwe gordijnen. En dat kan, want bij ons vindt u de mooiste gordijnstoffen waarvan u prachtige gordijnen kunt maken. En het mooie is: onze gordijnstoffen zijn ook geschikt voor andere doeleinden.

Mooie gordijnen voor uw horecagelegenheid

Heeft u een restaurant of hotel dan wilt u natuurlijk dat de ruimtes waar uw gasten komen en verblijven er piekfijn uitzien. Mooie linnenlook gordijnstoffen kunt u niet alleen gebruiken voor gordijnen, maar bijvoorbeeld ook voor tafelkleden. Zo kunt u bijvoorbeeld de gordijnen en tafellinnen op elkaar afstemmen. Een combinatie van twee verschillende stoffen is natuurlijk ook een optie. Door te werken net linnenlook gordijnstoffen geeft u uw zaak een charmante en stijlvolle uitstraling, hetgeen zeker ten goede zal komen aan de klandizie.

Bestel uw linnenlook gordijnstoffen voordelig bij Roelofsstoffen

Bent u op zoek naar mooie linnenlook gordijnstoffen? Bekijk dan het aanbod van Roelofsstoffen. U kunt direct online bestellen en heeft vervolgens de keuze om uw bestelling thuis te laten bezorgen of af te halen bij ons bedrijf in Leusden. Vindt u het belangrijk om uw stoffen eerst in het echt te zien en te voelen? Kom dan langs op één van de markten of evenementen waar wij vertegenwoordigd zijn. U vindt de agenda onder het menu Markten op deze website. Heeft u vragen over onze stoffen, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 - 53 88 06 73. U kunt ook het contactformulier op de website gebruiken. Wij geven u graag advies als u op zoek bent naar mooie stoffen voor gordijnen. Wij leveren onze stoffen aan zowel zakelijke klanten als particulieren.