• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Digitaal bedrukte stof

Ontdek de nieuwste techniek van stof bedrukken. Digitaal bedrukte stof is scherper en gedetailleerder dan regulier gedrukte stof. De stof is zeer geschikt voor gordijnen, tafelkleden of andere woondecoratie.

Digitaal bedrukte stof

Met trots presenteren wij u onze collectie digitaal bedrukte stoffen. Deze stoffen zijn vanwege de moderne manier van bedrukken zeer fraai van uitvoering. De kleuren en afbeeldingen zijn veel scherper dan bij stoffen die op traditionele manier zijn bedrukt. Daardoor springen de patronen er meer uit. Deze stoffen zijn onder andere zeer geschikt voor het maken van gordijnen en tafelkleden. Maar ook voor andere woondecoraties kunt u digitaal bedrukte stoffen gebruiken.

Mooie gordijnen voor de kinderkamer

Als er een kindje op komst is dan moet er natuurlijk een mooie kamer voor de kleine worden ingericht. In het assortiment digitaal bedrukte stoffen vindt u verschillende patronen die geschikt zijn voor de kinderkamer. Maak er mooie gordijnen van, eventueel voorzien van verduisterende voering zodat de kleine ook overdag lekker kan slapen. De vrolijke dierenmotieven lenen zich bijvoorbeeld bij uitstek voor de kinderkamer. Daarbij maakt het niet uit of er een jongen of meisje op komst is. En als er een tweede kindje komt en de grote broer of zus naar een andere kamer verhuist dan kunnen de gordijnen in de babykamer gewoon blijven hangen.

Mooie tafelkleden voor een goed verzorgd horeca interieur

Als u de eigenaar bent van een horecagelegenheid dan weet u dat het interieur heel belangrijk is. Nette tafels met goede stoelen zorgen ervoor dat uw klanten zich op hun gemak voelen. U kunt onze digitaal bedrukte stoffen prima gebruiken voor het maken van fraaie tafelkleden. De stof is zeer duurzaam qua kleur en kan dus regelmatig worden gewassen zonder te verbleken. Verschillende moderne motieven die wij op digitaal bedrukte stof kunnen leveren lenen zich prima voor een restaurant of café.

Verfraai uw interieur met mooi beklede accessoires

Wilt u uw interieur een eigen stijl geven? Bekleed dan accessoires zoals een poef of de kussens op de bank met onze fraaie decoratiestoffen. U kunt onze stoffen gebruiken voor het pimpen van items in uw interieur zoals de kussens op de bank. Maar ook kunt u een mooi tafelkleed maken van onze decoratieve stoffen. Op die manier kunt u uw interieur een geheel nieuwe uitstraling geven zonder dat er veel verandert. Maar natuurlijk kunt u ook besluiten om het radicaal aan te pakken en bijvoorbeeld nieuwe gordijnen te maken van onze topkwaliteit digitaal bedrukte stoffen. Heeft u behoefte aan extra verduistering, gebruik dan onze verduisterende voeringstof voor uw gordijnen.

Zo eenvoudig is het om stoffen te bestellen bij Roelofsstoffen

U kunt onze digitaal bedrukte stoffen, maar ook alle andere soorten stoffen, eenvoudig bestellen via deze website. Selecteer de stof van uw keuze, geef aan hoeveel meter u nodig heeft en plaats uw bestelling. Deze kunt u vervolgens thuis laten bezorgen of zelf afhalen bij ons in Leusden. Wij kunnen ons voorstellen dat u de stof misschien eerst in het echt wilt zien. Dat is mogelijk. U kunt ons bezoeken op verschillende evenementen en markten. De agenda vindt u op onze website onder het menu Markten. Wilt u meer weten over onze producten of dienstverlening? Bel ons dan op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of maak gebruik van het contactformulier op deze website.