• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Geometrische & retro decoratiestoffen

Op zoek naar bijzondere decoratiestoffen met geometrische of retro dessins? Onze collectie biedt een enorme keuze geweven en bedrukte stoffen met de mooiste geometrische èn retro patronen.
Pagina 1 van 4

Geometrische en retro decoratiestoffen

In ons assortiment geometrische decoratiestoffen en retro decoratiestoffen vindt u kleuren en patronen die perfect passen bij iedereen die een bijzondere smaak heeft. Retro is een stijl die steeds weer terugkomt en dus in feite tijdloos is. U kunt deze stoffen dan ook perfect gebruiken voor gordijnen, tafelkleden of voor het aankleden van een decor voor een theatervoorstelling. Waar u de stof ook voor gebruikt, u kunt altijd rekenen op de topkwaliteit van Roelofsstoffen. Wij hebben uitsluitend stoffen in ons assortiment die aan onze eigen hoge standaardeisen voldoen.

Een bijzondere inrichting met onze retro stoffen

Bent u liefhebber van de retro stijl die enkele decennia geleden helemaal hot werd en in de 21e eeuw aan een ware survival begon? Dan kunt u uw hart ophalen met onze fraaie retro stoffen. U kunt ze gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals een mooi tafelkleed of bekleding voor de stoelkussens van uw tuinset om uw terras in de ultieme retro stijl te brengen. Maar deze fraaie stoffen met opvallende motieven lenen zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld gordijnen.

De ideale stoffen voor een bijzondere inrichting van uw bedrijf

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar mooie stoffen, bijvoorbeeld voor een zithoek of een ontvangstkamer voor uw gasten? Bekijk dan zeker onze geometrische stoffen met opvallende patronen en sprekende kleuren. Deze passen perfect in een interieur dat weliswaar zakelijk moet zijn maar met een huiselijke uitstraling. U kunt de kleuren afstemmen met bijvoorbeeld de vloer of het meubilair in de ruimte.

Ideale stoffen voor een decorontwerp

Deze stoffen in retro en geometrische patronen zijn bij uitstek geschikt voor het ontwerpen en maken van een decor voor een voorstelling. U kunt hiermee perfect de sfeer creëren die past bij de voorstelling die gegeven wordt. Stem de kleuren en patronen op elkaar af en uw ontwerp is perfect. De stoffen zijn zeer duurzaam en gaan dus zeker een heel seizoen mee. Wellicht kunt u ze zelfs deels hergebruiken om een nieuw decor mee te ontwerpen.

Bestel uw stoffen nu bij Roelofsstoffen

U kunt deze bijzondere geometrische stoffen en retro stoffen direct bestellen bij Roelofsstoffen. Selecteer de stof van uw keuze en geef het aantal benodigde meters aan. Wij leveren doorgaans uw bestelling binnen enkele dagen. U kunt uw stoffen thuis laten bezorgen maar afhalen bij ons bedrijf in Leusden is eveneens mogelijk, uiteraard nadat u hiervoor een afspraak heeft gemaakt. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze stoffen? Bezoek ons dan op een markt of evenement. U vindt de data en plaatsen waar u ons kunt vinden in de agenda onder het menu Markten op deze website. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Roelofsstoffen via telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of gebruik het contactformulier op de website.