• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Geometrische & retro gordijnstoffen

Prachtig geweven patronen jacquard stof in Art Deco stijl, bedrukte geometrische prints op extra brede grand-foulard stof en retro look gordijnstof vind je bij Roelofsstoffen online, we bieden het mooiste assortiment in de beste kwaliteit.
Pagina 1 van 3

Geometrische en retro gordijnstoffen

Met onze geometrische en retro gordijnstoffen kunt u alle kanten op. Deze stof is niet alleen te gebruiken voor gordijnen, maar kunt u ook inzetten voor decoratieve doeleinden. U kunt er bijvoorbeeld een decor mee maken, een stand voor een evenement inrichten of accessoires zoals lampenkappen of poefs mee bekleden. Vooral deze collectie geometrische stoffen en retro stoffen leent zich daar uitstekend voor. Bekijk de verschillende motieven en visualiseer hoe deze zullen uitkomen in uw interieur. Bij Roelofsstoffen doen we ons best om voor u de mooiste stoffen te selecteren met aansprekende motieven en sprankelende kleuren.

Richt uw interieur in met de mooiste retro patronen

Retro is een stijl die aan een ware revival bezig is sinds het begin van de 21e eeuw. En daarom kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment gordijnstoffen met retro patronen en geometrische dessins. U kunt de stof gebruiken voor gordijnen, maar ook voor het pimpen van accessoires of het bekleden van kussens voor op de bank. Deze stoffen komen bijvoorbeeld heel mooi uit op een effen bank in een donkere of juist lichte stof. Ook een mooi tafelkleed kunt u prima maken van onze gordijnstoffen. Zo kunt u het dessin van de gordijnen door trekken in andere items in de kamer.

Richt uw hotelkamers in met retro stijl

Bent u op zoek naar materialen voor de inrichting van de kamers van uw hotel? Wat dacht u van retro stijl? Deze stijl kunt u laten terugkomen in zowel het meubilair als in de aankleding. Onze retro gordijnstoffen zijn niet alleen geschikt voor gordijnen maar ook voor bijvoorbeeld het bekleden van het hoofdbord van de bedden. U kunt bovendien de gordijnen voorzien van verduisterende voeringstof zodat uw gasten van een ongestoorde nachtrust kunnen genieten. Is retro niet uw smaak, dan kunt u ook een keuze maken uit onze geometrische stoffen voor gordijnen.

Gemakkelijk online uw gordijnstoffen bestellen bij Roelofsstoffen

Gordijnstof bestellen was nog nooit zo eenvoudig. U kunt dit bij Roelofsstoffen gewoon online doen. Als u uw keuze heeft gemaakt geeft u het aantal meters dat u nodig heeft aan ons door. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen enkele werkdagen in huis heeft. U kunt ook aangeven dat u uw stoffen graag wilt afhalen. Maak hiervoor een afspraak en wij zorgen dat alles voor u klaarligt. U kunt de stoffen die wij aanbieden ook eerst beoordelen. Bezoek ons dan op een markt of evenement waar wij met onze kraam vertegenwoordigd zijn. U vindt de agenda onder het menu Markten op deze website. Voor vragen kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of stuur een bericht via het contactformulier op deze website, wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug.