• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Stoffen speciaal voor buiten.

Outdoor stof is waterafstotend en makkelijk schoon te maken. Een duurzame buitenstof die voor vele doeleinden zoals: terras, tuin, lounge- en bootkussens, parasols schaduwdoeken etc.

Stoffen speciaal voor buiten

Sommige stoffen hebben net dat beetje extra. Dat geldt zeker voor onze outdoor stoffen. Deze stof is waterafstotend en kunt u gemakkelijk schoonmaken. Ideaal om te gebruiken voor toepassingen op uw terras, of u nu uw terras thuis bedoelt of het terras van uw horecabedrijf. De stoffen zijn duurzaam en kleurvast en kunnen tegen weer en wind. Ze gaan jaren mee, ook als ze regelmatig aan de weersomstandigheden worden blootgesteld. Geef uw buiten kussens of zonwering een tweede leven met de outdoor stoffen van Roelofsstoffen.

Geef uw kussens een tweede leven

Bootkussens of de kussens van uw loungeset gaan natuurlijk niet eeuwig mee. Maar als de kussens nog goed zijn alleen de hoes is smoezelig geworden dan hoeft u geen nieuwe kussens te kopen. U kunt ze eenvoudig een tweede leven geven door in onze webshop outdoor stoffen te bestellen. Hiervan kunt u nieuwe hoezen maken of laten maken. Daarmee frist u uw kussens niet alleen op, u geeft ze ook nog eens een hoes die tegen een stootje kan. Onze outdoor stoffen zijn door hun waterafstotende laag en vuilafstotende coating gemakkelijk schoon te maken en na een regenbui is de stof snel weer droog.

Geniet van het buiten zijn met een mooi schaduwdoek

De zon is lekker, maar niet de hele dag en niet als hij pal in uw gezicht staat. Om dit probleem op te lossen kunt u onze outdoor stoffen gebruiken om een schaduwdoek te maken. Hang het op uw balkon om de zon te weren en u zult merken dat het buiten zijn een stuk aangenamer wordt. Heeft u een parasol waarvan het doek is beschadigd? Onze outdoor stoffen zijn prima geschikt om de parasol van een nieuw en fris dak te voorzien. Let wel op dat u genoeg stof bestelt, om hinderlijke naden en mogelijk kleurverschil te voorkomen als u later stof moet bijbestellen.

Outdoor stoffen bestellen bij Roelofsstoffen

Wilt u outdoor stoffen bestellen bij Roelofsstoffen? Maak dan uw keuze uit het assortiment en geef bij uw bestelling aan hoeveel meter stof u nodig heeft. U kunt uw bestelling vervolgens meteen plaatsen en betalen. Wij kunnen de stof naar u opsturen maar u kunt deze ook bij ons in Leusden ophalen. Maakt u hiervoor wel vooraf een afspraak. Alleen bestellingen die zijn betaald kunnen worden klaargelegd voor ophalen. Wilt u de stof liever eerst beoordelen? Bezoek ons dan op één van de markten waar wij staan. U vindt de agenda onder het menu Markten op deze website. Voor uw vragen over onze outdoor stoffen staan wij natuurlijk voor u klaar. U kunt ons bellen op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of gebruik het contactformulier op deze website.