• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

We hebben ons nog nooit zo THUIS gevoeld tegenwoordig

We hebben ons nog nooit zo THUIS gevoeld tegenwoordig

Tijdens de coronacrisis worden we geacht zo veel mogelijk thuis te blijven. Dit geeft ons de tijd om eens kritisch te kijken, naar ons huis, onze werkplek, ons leefgebied, onze chill-ruimte, van binnen uit. Is het de plek die bij je past met alle kleuren, details en bijzondere karaktertrekken? Is jouw huis jouw thuis? Maak er wat moois van, laat je inspireren door onze bijzondere interieur-stoffen!

We hebben ons nog nooit zo THUIS gevoeld tegenwoordig

 

Corona thuis

Het uitblijven van een versoepeling van de coronamaatregelen betekent voor de meesten van ons nog langer thuis blijven, je gedeisd houden, wachten op betere tijden.

Je mag van geluk spreken wanneer je thuis je werk kunt doen, dat geeft tenminste zekerheid, voldoening en ritme in je leven op dit moment.

Thuis zijn heeft in deze coronatijd een hele andere betekenis gekregen.

 

Veilige Haven

Behalve thuis werken, sporten de mensen nu ook thuis, verzinnen hobby’s thuis en klussen erop los in huis. Je huis is je veilige haven, jouw plek, jullie thuis! Eigenlijk is het de enige zekerheid die je op dit moment hebt en wat blijft.

 

Hoe kun je huis je thuis maken

Logisch dat je het er heel gezellig wilt maken, knus en persoonlijk. Een tafel, bank en stoelen heeft iedereen. En eerlijk gezegd, denk ik zelfs dat menigeen dit bij dezelfde soort meubelwinkels heeft aangeschaft, ik zie namelijk weinig variatie wanneer ik huizen van binnen zie. Maar juist nu denken we na over sfeer in huis en willen een eigen stijl creëren.

En dat kan onder andere met decoratiestoffen voor in huis!

 

Laat je inspireren door prachtige interieurstoffen

Gouden kussens, kleurrijke tafelkleden voor binnen en buiten, bijzondere gordijnen in de living geven jouw Casa een fijne sfeer en persoonlijkheid. Of stoelen bekleden met extravagante stof, wanden bekleden met retro-dessins, een poef met etnisch motief.

Laat je creativiteit los en ontdek hoe bijzonder je je thuis kunt maken.

 

 

Probeer er, ondanks alles, iets moois van te maken

Vind je geluk in kleine dingen en doe dingen waar je blij van wordt. Leef je leven thuis en maak er je eigen paradijsje. Wanneer je je écht thuis voelt dan pas is het jouw huis, met jouw unieke smaak, kleuren en beleving!

Is jouw huis jouw thuis?