• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Bloemen & romantische decoratiestoffen

De mooiste bloemen, bloeiende takken, boeketten, schilderijen met bloemen vind je terug in onze collectie romantische decoratiestoffen. Deze sfeervolle stoffen zijn geschikt voor gordijnen, meubels en kussens.
Pagina 1 van 4

Bloemen en romantische decoratiestoffen

Met de bloemen decoratiestoffen en de romantische decoratiestoffen van Roelofsstoffen kunt u alle kanten op. U kunt ze gebruiken voor vrolijke gordijnen, een bijzonder schaduwdoek voor op uw terras of voor het opnieuw bekleden van kussens op de bank of de tuinset. De stoffen zijn van uitstekende kwaliteit, de precieze soort stof staat vermeld bij de individuele producten. U bestelt deze stof in eenheden van 0,5 meter, u kunt dus zeer nauwkeurig de benodigde hoeveelheid berekenen zodat u niet te veel stof overhoudt.

Mooie stoffen voor uw interieur

Wilt u uw interieur inrichten met vrolijke bloemen decoratiestoffen? Dan kunt u uw keuze maken uit het assortiment van Roelofsstoffen. Wij bieden diverse fraaie motieven in verschillende kleuren die u moeiteloos combineert met de overige inrichting zoals de vloerbedekking en het meubilair. U kunt de stof gebruiken voor een mooi kleed over de tafel maar ook voor gordijnen of het bekleden van meubels of accessoires in uw interieur. Op die manier creëert u een unieke stijl die u niet snel ergens anders zult tegenkomen, in tegenstelling tot wanneer u uw gordijnen of andere accessoires met stof koopt in een groot woonwarenhuis.

Mooie stoffen voor buiten

Omdat onze stoffen waterafstotend en vuilafstotend zijn kunt u ze ook buiten gebruiken. Bekleed er bijvoorbeeld de kussens van uw tuinstoelen mee of maak een mooi kleed voor over de tuintafel. Ook voor het opnieuw bekleden van uw parasol of zonnescherm zijn deze stoffen geschikt, of voor het maken van een zonwerend tuindoek. Op deze manier kunt u ook van uw tuin of terras een persoonlijke plek maken waar u graag uw vrije tijd doorbrengt.

Decoratiestoffen voor evenementen en voorstellingen

Stoffen worden vaak gebruikt voor evenementen en voorstellingen. Voor het ontwerpen en maken van een decor bijvoorbeeld kunt u onze bloemen decoratiestoffen prima gebruiken. Of gebruik de stof voor het maken van gordijnen voor een toneelinterieur of de wandaankleding op het podium. Als u wel eens met uw kat of hond naar een tentoonstelling gaat moet de kooi voorzien zijn van gordijnen om uw dier rust te gunnen. Ook hiervoor kunt u onze decoratiestoffen prima gebruiken.

Mooie kleurige stoffen bestellen voor de beste prijs bij Roelofsstoffen

Voor de mooiste stoffen voor de beste prijs moet u bij Roelofsstoffen zijn. Maak uw keuze uit ons ruime assortiment bloemen en romantische decoratiestoffen bestel direct online. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, maak hiervoor vooraf een afspraak, of wij laten uw stoffen bij u thuis bezorgen. Wilt u de stoffen graag bekijken voordat u een keuze maakt? Bezoek ons dan op een markt of evenement, zie voor de agenda de pagina Markten op deze website. Heeft u vragen? Gebruik het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73.