• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Landen & steden decoratiestoffen

Parijs, de Eiffeltoren of Londen en de Dubbeldekker? De bekende highlights van populaire steden vind je terug op onze decoratiestoffen. Originele prints met ook Franse wijngebieden, Europese kustgebieden of stranden in Californië. Check it out!

Landen en steden decoratiestoffen

Met onze collectie landen en steden decoratiestoffen kunt u alle kanten op. U kunt ze gebruiken voor de aankleding van uw slaapkamer, de kinderkamer of gebruik deze stof voor de gordijnen van de kamers in uw hotel. Maar daar blijft het niet bij, want onze decoratieve stoffen zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor gordijnen. U kunt ze ook gebruiken voor onder andere tafelkleden of woonaccessoires en gebruiksartikelen zoals tassen. Er zijn talloze mogelijkheden.

Maak een vrolijke kinderkamer met onze decoratieve stoffen

Met onze landen en steden decoratieve stoffen kunt u een bijzondere kinderkamer maken. Niet ieder kind heeft immers gordijnen met afbeeldingen uit Londen of Parijs of een andere buitenlandse bestemming. Het is weer eens wat anders dan roze voor meisjes of blauw voor jongens. De stoffen zijn stuk voor stuk fraai bedrukt in schitterende kleuren en zeer duurzaam en slijtvast.

Mooie tafelkleden in uw restaurant

Wilt u uw restaurant een bijzondere uitstraling geven? Gebruik dan onze landen en steden decoratieve stoffen met wijnetiketten voor de tafelkleden en verdere aankleding. Hiermee kunt u een fraai interieur creëren dat de gasten zeker zal aanspreken en wat ze er wellicht toe zal bewegen om nog eens terug te komen naar uw gezellige eet- en drinkgelegenheid. Als u het helemaal af wilt maken dan maakt u ook servetten van dezelfde stof of bekleedt u de stoelen of banken met de steden of landen stof die u heeft uitgekozen. Maar combineren kan natuurlijk ook met een wat rustiger effen stof zodat het geheel niet te overweldigend wordt.

Landen en steden stoffen voor een aparte tas of kussen

U kunt van de gezellige en decoratieve steden en landen stoffen van Roelofsstoffen ook leuke items maken voor uw interieur of voor de verkoop. Maak er bijvoorbeeld mooie tassen van die het zeker bij toeristen goed zullen doen of om zelf te gebruiken natuurlijk. Ook als omtrek voor een kussen lenen deze stoffen zich uitstekend. Of maak er een mooi schaduwdoek van voor op het terras. Er zijn volop mogelijkheden te bedenken.

Mooie decoratieve stoffen bestelt u natuurlijk bij Roelofsstoffen

Heeft u al een keuze gemaakt uit ons assortiment landen en steden decoratieve stoffen? Bestel deze dan direct online. Geef het aantal meters aan dat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen. Wilt u de stof graag eerst zien voordat u besluit deze te kopen? Kom dan naar onze stand op verschillende markten en andere evenementen. Waar u ons kunt vinden ziet u op de agenda onder Markten op onze website. Voor al uw vragen over ons assortiment stoffen kunt u ons bellen op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 gebruik het contactformulier op de website.