• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Bloemen & romantische gordijnstoffen

Op zoek naar gordijnstoffen met romantische look voor in de slaapkamer of met een klassieke bloemenprint? Of gordijnstof voor in de woonkamer met Toile de Jouy dessin of Engelse rozen? Laat je inspireren door Roelofsstoffen.
Pagina 1 van 3

Bloemen en romantische gordijnstoffen

Houdt u van romantische stoffen en mooie gordijnstoffen met bloemen? Dan is deze collectie van Roelofsstoffen echt iets voor u. Prachtige stoffen met fraaie dessins die u behalve voor gordijnen ook voor andere items kunt gebruiken. Deze gordijnstoffen zijn stuk voor stuk van uitstekende en duurzame kwaliteit en gemakkelijk te verwerken. U kunt er mooie gordijnen van maken voor uw slaapkamer, de woonkamer of uw werkkamer. Ook voor zakelijke klanten zijn deze stoffen prima te gebruiken, bijvoorbeeld voor de aankleding van hotelkamers, vergaderruimtes of werkkamers op uw kantoor.

Richt uw slaapkamer in met romantische gordijnstoffen

Bent u bezig met de inrichting van de slaapkamer, dan wilt u natuurlijk ook mooie raambekleding. Kiezen veel mensen voor de woonkamer of de werkkamer voor praktische materialen zoals lamellen, voor de slaapkamer ligt dat anders, daar willen de meeste mensen gordijnen van romantische stoffen of ze kiezen voor gordijnstoffen met bloemen. Deze vindt u natuurlijk bij Roelofsstoffen. Wij bieden een ruim assortiment waar u vast en zeker vindt wat u zoekt. U kunt uw keuze laten afhangen van het patroon, maar ook de kleur kan van doorslaggevende betekenis zijn, dat is geheel aan u.

Mooie gordijnstoffen voor uw hotelkamers

De kamers van uw hotel moeten er natuurlijk uitnodigend uitzien. Daarom besteedt u veel aandacht aan de inrichting ervan. Dat geldt natuurlijk ook voor de raambekleding. Gebruik voor de gordijnen onze fraaie gordijnstoffen met bloemen of romantische motieven. U kunt de gordijnen voorzien van een verduisterende voeringstof zodat uw gasten kunnen genieten van een ongestoorde nachtrust. U kunt van de stof van uw keuze net zoveel meters bestellen als u nodig heeft, het is dus mogelijk om alle kamers van dezelfde romantische gordijnstof te voorzien, maar afwisselen kan natuurlijk ook.

Bestel goedkope gordijnstoffen bij Roelofsstoffen

Bent u op zoek naar goedkope gordijnstoffen met bloemen of romantische motieven, bekijk dan het aanbod bij Roelofsstoffen. U kunt uw bestelling via de webshop aan ons doorgeven, waarna wij ervoor zorgen dat u uw stoffen thuisbezorgd krijgt. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling, na het maken van een afspraak, bij ons komt afhalen in Leusden. Wij kunnen ons voorstellen dat u de stoffen misschien eerst wilt zien voordat u een order plaatst. Dat is mogelijk. Wij staan regelmatig op markten en evenementen met een kraam. Hier kunt u onze stoffen ‘live’ bekijken en kopen, of een bestelling plaatsen. Wilt u meer weten over ons assortiment of over een specifieke stof? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of maak gebruik van het contactformulier op de website.