• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Meubelstoffen

De meubelstoffen van Roelofsstoffen zijn zeer geschikt voor het stofferen van nieuw meubilair maar u kunt de stof uiteraard ook gebruiken als u een bank of stoel een make-over wilt geven. Heeft u een bank die u heel fijn vindt, maar de stof is versleten, dan kunt u in onze webshop mooie en duurzame meubelstoffen bestellen om uw zitmeubel weer als nieuw te maken. Natuurlijk is meubels stofferen geen klus die aan iedereen besteed is. Maar als u er handig in bent dan is het natuurlijk zonde om een nieuwe stoel of bank te kopen.

 

Meubelstoffen in verschillende kwaliteiten

Wij leveren een breed scala aan meubelstoffen. U kunt daarbij niet alleen kiezen uit tientallen kleuren en motieven, maar ook uit verschillende soorten stof. Zo hebben wij meubelstof van polyester, katoen, acryl en linnen. Waar u voor kiest is natuurlijk in de eerste plaats afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast is het belangrijk de keuze af te stemmen op het gebruik van de stoel of bank. Sommige stoffen kunnen meer hebben dan andere.

 

Kies uw favoriete kleur en patroon

Roelofsstoffen levert meubelstoffen in tientallen kleuren en dessins. Zo hebben we moderne meubelstoffen maar ook stoffering voor uw meubels in vintage stijl en met mooie bloemmotieven. Bekijk ons assortiment per categorie en maak direct uw keuze. U kunt de stoffen bestellen per 0,5 meter. Het is belangrijk om voordat u bestelt het juiste aantal meters goed te bepalen. Later bijbestellen kan natuurlijk, maar er bestaat een kans dat er dan kleurverschil ontstaat vanwege een ander verfbad.

 

Direct online uw meubelstoffen bestellen

U kunt de benodigde meubelstof direct online bestellen. Vervolgens kunt u zelf beslissen of u uw stof wilt laten bezorgen of dat u het bij ons in Leusden komt afhalen. Maak voor dit laatste wel een afspraak van tevoren. Wij kunnen ons voorstellen dat u de stof graag wilt zien en voelen voordat u deze bestelt. Ook dat is mogelijk. Wij staan geregeld op markten en andere evenementen. U vindt onze planning in de agenda onder het menu Markten. U kunt bij uw bezoek de stof soms direct meenemen of wij nemen graag uw bestelling op. Heeft u vragen over een stof, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06 – 53 88 06 73 of gebruik het contactformulier op de website.