• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Stoere & robuuste decoratiestoffen

Online decoratiestoffen kopen bij Roelofsstoffen. De mooiste decoratiestoffen met een natuurlijke en stoere look vind je hier. Bestel nu en geef jouw interieur de sfeer waar jij je prettig bij voelt!

Stoere en robuuste decoratiestoffen

Onze stoere en robuuste decoratiestoffen zijn bij uitstek geschikt om te combineren met een stof met een vrolijk dessin. Wilt u bijvoorbeeld uw restaurant of café gezellig inrichten dan kunt u deze decoratiestoffen daar prima voor gebruiken. Het zijn rustige kleuren die prima combineren met accessoires of wandversieringen.

Ideaal voor gordijnen

Deze stoffen zijn bij uitstek geschikt voor gordijnen. Dankzij de neutrale kleuren kunt u ze eenvoudig met de inrichting van de ruimte combineren. Dat geldt voor zowel een bedrijfsruimte als bijvoorbeeld een slaapkamer of woonkamer in uw huis. Maar ook als u een decor ontwerp maakt voor een theatervoorstelling kunt u deze stoffen daar prima voor gebruiken als er bijvoorbeeld een woonkamer moet worden voorgesteld met gordijnen of een paskamer in een winkel.

Gebruik neutrale stoffen voor uw meubels

Wilt u uw meubels bekleden met een neutrale stof die overal bij past? Dan zijn onze stoere en grof geweven decoratiestoffen prima geschikt. Natuurlijk hebben we ook speciale meubelstoffen, die zijn wat degelijker van kwaliteit. Maar als u bijvoorbeeld een meubelstuk moet bekleden dat dient als decorstuk dan kunt u dat ook prima doen met de decoratiestoffen op deze pagina.

Stoffen van uitstekende kwaliteit

Zoals u gewend bent van Roelofsstoffen zijn onze robuuste decoratiestoffen van uitstekende kwaliteit. Deze stoffen zijn gemaakt van een combinatie van katoen en polyester en geven daarmee een fraaie linnenlook. Hiermee geeft u de desbetreffende ruimte de juiste sfeer en uitstraling. De stoffen in deze categorie hebben een mooie industriële look en zijn daardoor ook prima geschikt als gordijnstof voor een kantoor of andere bedrijfsruimte.

Bestel deze mooie decoratiestoffen bij Roelofsstoffen

Wilt u mooie neutrale stoffen voor de inrichting van een ruimte in uw huis of bedrijf? Bestel dan deze topkwaliteit linnen effen stoffen direct online. U kunt de benodigde hoeveelheid (minimaal 0,5 meter) aangeven bij uw bestelling. Uw stof wordt voor u afgemeten en naar u opgestuurd. Ophalen is in overleg ook mogelijk. Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of gebruik het contactformulier op de website. Wilt u de stof liever eerst bekijken voordat u een bestelling plaatst? Dat is mogelijk. Bezoek ons dan op één van de markten en evenementen waar wij zijn vertegenwoordigd. Een agenda vindt u op onze website onder het menu Markten.