• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Sale Jacquardstoffen Zwart & Wit

Prachtige jacquard geweven stoffen met bijzondere en stijlvolle dessins. Door bijvoorbeeld zwart met witte decoratiestoffen te combineren met houten meubels creëer je een stoer interieur. De jacquards zijn van uitstekende kwaliteit en geven sfeervolle l

Jacquardstoffen Zwart & Wit

Tegenwoordig is iedereen wel bezig met woonstyling. Een eigen fijne plek verdient tenslotte het allerbeste! Zwartwitwonen is een trend die je steeds vaker ziet, vooral in nieuwbouw woningen kiest men voor een stoer en sober interieur. Deze woontrend bestaat uit een combinatie van houten materialen, natuurlijke tinten en zwart met witte accenten. 

Zachte plaids, gordijnen en kussens zorgen voor de juiste sfeer en luxe. Ook het bekleden van een oud stoeltje of krukje geeft net de finishing touch.

In onze serie Zwart & Wit Jacquardstoffen vind je prachtige dessins voor een bijzonder interieur. Deze jacquard geweven stoffen zijn van uitstekende kwaliteit, goed te wassen, sterk en kleurecht.

Online interieur-stoffen kopen is nu heel eenvoudig bij Roelofsstoffen. We geven duidelijk aan of de stoffen geschikt zijn voor gordijnstof, meubelstof of decoratiestof. En jouw favoriete interieur-stof kun je al kopen vanaf 0,5 meter. 

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op of mail naar: [email protected]

Bij Roelofsstoffen vind je de mooiste  zwart-witte interieurstoffen ook online!