• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Vintage & etnische gordijnstoffen

Onze collectie met Vintage en Etnische gordijnstoffen is bijzonder kleurrijk en levendig. Alleen de gordijnstoffen met de mooiste dessins en prints, van uitstekende kwaliteit, hebben wij speciaal voor u geselecteerd.
Pagina 1 van 4

Vintage en etnische gordijnstoffen

Onze collectie vintage en etnische gordijnstoffen bestaat uit ruim 50 verschillende dessins. Allemaal even kleurrijk en met zorg ontworpen en gemaakt. U kunt deze stoffen gebruiken voor gordijnen maar ook voor tal van andere projecten. Zo kunt u meubels met de stof bekleden en woonaccessoires zoals een poef. Deze stoffen zijn ook prima geschikt als tafelloper of tafelkleed of om kussens van een mooie hoes te voorzien. De opvallende patronen combineert u moeiteloos met een donkere bank of juist een lichtgekleurd zitmeubel.

Richt uw woonkamer in met de echte vintage look

Bent u helemaal fan van de vintage stijl? Dan zijn deze gordijnstoffen echt iets voor u. U kunt ze gebruiken voor de woonkamer door er gordijnen, kussens en tafelkleden van te maken.  Maar ook voor de caravan of camper aankleding zijn ze geschikt. U heeft daarbij de keuze uit tientallen patronen in sprankelende kleuren die het interieur gelijk een heel bijzondere sfeer geven. Als u de woonkamer een make-over wilt geven en iets bijzonders zoekt dan zijn onze kleurrijke stoffen zeker een bron van inspiratie. De stoffen zijn stuk voor stuk zeer duurzaam en u kunt er dus jarenlang van genieten.

Zoekt u inspiratie met mooie vintage stoffen?

Mooie vintage en etnische gordijnstoffen kunnen een finishing touch zijn voor de inrichting van uw woning. Daarom kunt u bij Roelofsstoffen een keuze maken uit een ruim aanbod in deze categorie. De stoffen zijn allemaal met zorg geselecteerd en multifunctioneel te gebruiken. Zo kunt u deze stoffen ook prima gebruiken voor de aankleding van een decor voor een theatervoorstelling of presentatie. Een evenement waar u met uw bedrijf bent vertegenwoordigd met een kraam vraagt om een aankleding waar zorg en aandacht aan wordt besteed zodat uw aanwezigheid op de beurs of het congres ook nog wat oplevert. Onze mooie stoffen kunnen hier zeker een bijdrage aan leveren.

Mooie etnische stoffen online bestellen bij Roelofsstoffen

Bent u met vakantie geweest naar Zuid-Europa en verliefd geworden op de mooie stoffen die u daar veelal ziet in sfeervolle etablissementen? U vindt ze ook gewoon in Nederland, en wel bij Roeloffsstoffen. Bekijk ons ruime aanbod vintage gordijnstoffen en maak uw keuze. Geef aan hoeveel meter stof u nodig heeft en bestel direct online. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen enkele dagen thuisbezorgd krijgt. Wilt u informatie over een stof of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website of bel met telefoonnummer 06 - 53 88 06 73. U kunt ons ook bezoeken, bekijk de agenda onder het menu Markten op de website om te zien waar u ons tegenkomt de komende periode.