• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Planten & dieren decoratiestoffen

Geweldige decoratiestoffen met flora en fauna, oftewel de natuur op doek! Met prachtige dessins van tropische planten en dieren afgebeeld in de mooiste kleuren en patronen. Geschikt voor woondecoratie, decor- aankleding, stoffering en buitenkleden.
Pagina 1 van 5

Planten & Dieren decoratiestoffen

Met onze dieren en planten decoratiestoffen kunt u iets moois maken van ieder interieur en van ieder woon-accessoire. De stoffen hebben sprekende patronen en fraaie kleuren die ook mooi blijven nadat de stof wordt gewassen. Volg hierbij wel het voorschrift om te voorkomen dat de stof krimpt of verkleurt. De stoffen van Roelofsstoffen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals gordijnen, tafelkleden, aankleding van evenementen en voorstellingen en het bekleden van bijvoorbeeld poefen of kussens.

Fris uw interieur op met de decoratiestoffen van Roelofsstoffen

Met onze stoffen kunt u uw interieur een ware make-over geven. U hoeft echt niet uw complete interieur te vervangen om een kamer in uw woning toch een compleet andere uitstraling te geven. Bekijk onze prachtige dieren en planten decoratiestoffen en maak uw keuze. Kies op basis van kleur of patroon en vergeet daarbij niet om te controleren of uw keuze matcht met bijvoorbeeld de kleur van de muren en de vloerbedekking.

Wat kunt u maken met onze decoratiestoffen?

U kunt onze decoratiestoffen gebruiken voor zo ongeveer alles waar u stof voor nodig heeft. Een tafelkleed voor in de serre of op het terras, een item in het interieur van een decor voor een toneelvoorstelling of nieuwe bekleding voor uw zonnescherm of parasol. Wat u ook voor plannen heeft, met deze mooie stoffen kunt u iets unieks maken dat in geen winkel te koop is. En dat is precies het doel van Roelofsstoffen: Unieke stoffen leveren zodat u zich met uw smaak en stijl kunt onderscheiden van de massa.

Richt uw slaapkamer in met mooie prints

Onze planten en dieren decoratiestoffen lenen zich uitstekend voor de inrichting van uw slaapkamer. U kunt er mooie gordijnen van maken, die u ook kunt voorzien van verduisterende voeringstof zodat u heerlijk kunt slapen ook als het vroeg licht wordt of als u uit de nachtdienst komt. Daarnaast zijn deze stoffen ook prima te gebruiken om mooie kussens te maken voor op uw bed of in de stoel op uw slaapkamer. Zelfs de kap van en schemerlamp kunt u ermee bekleden.

Mooie decoratieve stoffen direct online bestellen

Bent u op zoek naar mooie stoffen met planten en dieren decoratie dan kunt u bij Roelofsstoffen een keuze maken uit een ruim assortiment. Bekijk ons aanbod en bestel direct online. Wij kunnen uw bestelling bij u thuis laten bezorgen, maar u kunt deze ook afhalen bij ons in Leusden. Vindt u het lastig om stoffen te bestellen die u niet gezien heeft? Bekijk dan onder het menu Markten onze agenda. Wij staan regelmatig op markten en evenementen waar u onze stoffen ‘live’ kunt bekijken. U kunt dan direct stoffen kopen of deze bij ons bestellen. Voor al uw vragen over ons assortiment decoratieve stoffen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 - 53 88 06 73. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.