• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Vintage & etnische meubelstoffen

Meubelstoffen met een etnisch patroon geven een folkloristische sfeer. Kleurrijke patronen op prachtig geweven brengen je huis tot leven. Zowel de etnische als de vintage stijl is inspirerend en hot. Durf te creëren!
Pagina 1 van 3

Vintage en etnische meubelstoffen

Als u op zoek bent naar mooie vintage of etnische meubelstoffen dan heeft u bij Roelofsstoffen de keuze uit ruim 40 verschillende stoffen in sprankelende kleuren en aansprekende dessins. Als u van een kleurrijk interieur houdt dan zijn dit de stoffen die u zoekt. Dankzij het ruime assortiment is er keuze genoeg en kunt u volop inspiratie opdoen voor het opnieuw stofferen van bijvoorbeeld de bank of de kussens van uw eetkamerstoelen. Op deze manier hoeft u de meubels waar u wellicht aan gehecht bent niet te vervangen maar kunt u ze met een nieuwe meubelstof een nieuw leven geven en er hopelijk nog jaren van genieten.

Geef uw meubels de echte vintage look

Bent u op zoek naar iets nieuws voor op de bank? Bekijk dan onze vintage meubelstoffen. Deze zijn ook zeer geschikt als u een bijzondere bank of stoel wilt, bijvoorbeeld voor een toneelstuk of andere theatervoorstelling. De stoffen die wij aanbieden voor meubels kunt u ook prima gebruiken voor bijvoorbeeld gordijnen of het stofferen van decorwanden. Onze etnische meubelstoffen zijn bij uitstek geschikt voor mensen met een uitgesproken smaak, mensen die houden van veel kleur en van vrolijke motieven.

Laat uw meubels stofferen maar kies zelf met welke stof

Als u uw bank of stoelen opnieuw wilt laten stofferen dan biedt een stoffeerder vaak beperkte keuze. Maar er zijn ook stoffeerders waar u zelf de stof kunt aanleveren. En dat biedt dus de mogelijkheid om te kiezen voor een mooie vintage stof van Roelofsstoffen. Overleg wel goed met de stoffeerder hoeveel meter stof nodig is. Als u later stof moet bij bestellen is de kans aanwezig dat er kleurverschillen optreden. U kunt bij ons kiezen uit verschillende kwaliteiten stoffen, zoals acryl, polyester, linnen of katoen.

Snel en gemakkelijk meubelstoffen online bestellen

Wilt u ruime keuze in meubelstoffen dan zit u goed bij Roelofsstoffen. Wij bieden een royaal assortiment dat u direct online kunt bestellen. Wilt u de stof liever eerst zien en beoordelen? Bezoek ons dan op een markt of evenement, u vindt de agenda op de website onder Markten. Wanneer u bij ons meubelstof in vintage of etnische kleuren bestelt dan heeft u uw stoffen doorgaans binnen enkele dagen in huis. Voor al uw vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of stuur ons een bericht via het formulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.