• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Tropische & maritieme decoratiestoffen

De woontrends voor decoratiestoffen van dit moment zijn bijzonder kleurrijk en uitbundig. De mooiste dessins en prints met tropische en maritieme afbeeldingen vind je online bij Roelofsstoffen.
Pagina 1 van 2

Tropische en maritieme decoratiestoffen

Tropische en maritieme stoffen zijn op verschillende manieren te gebruiken. U kunt deze stoffen bijvoorbeeld gebruiken voor tafelkleden, gordijnen of meubelaankleding. U kunt er uw slaapkamer mee inrichten maar ook uw horecagelegenheid. De stoffen hebben vrolijke motieven en kraakheldere kleuren. Uiteraard kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit katoen en linnen. Bij alle stoffen staat in de productbeschrijving vermeld wat de samenstelling van de stof is zodat u altijd weet wat u koopt.

Bekleed uw boot interieur met een fraai maritiem motief

Onze maritieme decoratiestoffen zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die het leven op het water een warm hart toedraagt. U kunt deze stoffen bijvoorbeeld gebruiken voor de bekleding van kussens op uw boot of voor gordijnen in de kajuit. Maar ook voor een tafelkleed of schaduwdoek is deze stof natuurlijk prima geschikt, of voor het bekleden van kussens van uw ligstoelen aan boord.

Richt uw slaapkamer in met vrolijke kleuren

Houdt u van vrolijke tinten en kleurrijke patronen? Bekijk dan onze mediterrane stoffen. Hiermee waant u zich meteen op een zonnige plek. Gebruik de stoffen voor gordijnen voor de slaapkamer of vervang het versleten doek van uw parasol of windscherm ermee. De stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende dessins dus er is gegarandeerd een stof die past bij uw smaak en voorkeuren. Deze kleuren zijn prima te combineren met bijvoorbeeld een wit, zwart of houtkleur bed en linnenkast.

Geef uw terras een tropische look

Wilt u in de zomer uw terras een tropische en zonnige look geven? Bestel dan onze mediterrane stoffen voor de bekleding van meubilair of frisse tafelkleden en uw terras is klaar voor een lange zonnige zomer. De stoffen zijn stevig en duurzaam en bestand tegen regelmatig wassen. Bij de individuele stoffen vindt u meer informatie over samenstelling en structuur. Alle stoffen zijn leverbaar vanaf 0,5 meter.

Stoffen bestellen bij Roelofsstoffen

Bij Roelofsstoffen kunt u direct online de mooiste tropische en maritieme stoffen bestellen. Maak uw keuze uit het overzicht en geef aan hoeveel meter u nodig heeft. Plaats uw bestelling in uw winkelwagen en reken af. Wij zorgen er dan voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. U kunt kiezen voor bezorgen, maar het is ook mogelijk om op afspraak uw bestelling bij ons af te halen. Wilt u graag zien wat u koopt voordat u een order plaatst? Ook dat kan. Wij staan regelmatig op markten en evenementen. Een agenda waar u ons kunt vinden kunt u raadplegen onder het menu Markten op de website. Voor het plaatsen van een bestelling of voor al uw vragen over ons assortiment kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer 06 - 53 88 06 73 of maak gebruik van het contactformulier op deze website.