• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Tropische & maritieme meubelstoffen

Meubelstoffen met prachtige tropische en maritieme dessins zijn de eye-catchers in onze collectie. De prachtige jacquard-stoffen met perfecte afbeeldingen van exotische dieren, bloemen of van verre stranden en oceanen geven warmte en kleur.
Pagina 1 van 3

Tropische en maritieme meubelstoffen

De tropische meubelstoffen en maritieme meubelstofferingen van Roelofsstoffen zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die van sprankelende kleuren houdt. U kunt deze stoffen natuurlijk gebruiken om de kussens op uw boot op te pimpen. Maar de stoffen zijn natuurlijk ook prima geschikt voor de bank in de woonkamer of voor de banken in uw horecagelegenheid. Dankzij de ruime keuze in verschillende stoffen, niet alleen qua kleuren maar ook in verschillende soorten stoffen, is er voor iedereen wel een geschikte meubelstof te vinden in de categorie maritiem en tropisch.

Meubelstoffering in diverse kwaliteiten

Bij Roelofsstoffen kunt u terecht voor een breed scala aan meubelstofferingen. Wij hebben tropische en maritieme meubelstof van acryl, linnen, katoen en polyester. U ziet bij alle verschillende stoffen van welk materiaal ze zijn gemaakt. Voor alle stoffen geldt dat ze zeer duurzaam en slijtvast zijn. De stoffen zijn kleurecht en blijven dus lang mooi. De meeste stoffen in ons assortiment kunt u niet alleen voor meubels gebruiken maar bijvoorbeeld ook voor gordijnen of tafelkleden. Op die manier kunt u het gehele interieur op elkaar afstemmen als u dat wilt.

Mooie meubelstoffen voor uw horecabedrijf

Als u een horecabedrijf heeft dan wilt u natuurlijk dat uw gasten zich er thuis voelen. Zo’n huiselijke sfeer kunt u bereiken door de stoelen en banken te bekleden met onze fraaie maritieme of tropische meubelstoffen. Zeker als u een restaurant aan het strand heeft is dit natuurlijk een mooie verwijzing. U kunt alle stoffen in ons assortiment bestellen in de hoeveelheid die u nodig heeft, wij leveren onze meubelstoffen tot op 0,5 meter nauwkeurig. Goed meten is wel belangrijk, want als u later nog stof moet bijbestellen dan loopt u het risico dat er gering kleurverschil is.

Bestel uw meubelstoffen eenvoudig online bij Roelofsstoffen

Ook meubelstoffen kunt u vandaag de dag eenvoudig online bestellen. Bij Roelofsstoffen kunt u direct via onze webshop uw bestelling aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat u uw meubelstof maritiem of tropisch dan binnen enkele dagen in huis. U kunt ook met ons afspreken dat u uw stoffen zelf ophaalt. Dit kan alleen als de bestelling vooraf wordt betaald. Wilt u de stof liever met eigen ogen beoordelen? Ook dat is mogelijk. Wij staan regelmatig op markten en evenementen. U kunt de agenda raadplegen op deze website onder het menu Markten. Als u vragen heeft over een bepaalde stof of over ons assortiment, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06 - 53 88 06 73. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op deze website, wij reageren dan zo snel mogelijk op uw bericht.