• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Gordijnstoffen

Een vertrek krijgt pas echt sfeer met mooie gordijnen. Bij Roelofsstoffen vindt u gordijnstoffen n alle kleuren en stijlen en van verschillende kwaliteit. Of u nu de kinderkamer aan het inrichten bent, uw eigen slaapkamer of de woonkamer, er zijn altijd mooie gordijnstoffen beschikbaar die precies aansluiten bij het overige interieur. U kunt niet alleen kiezen uit verschillende stijlen, maar ook uit een ruim assortiment aan kleuren en ontwerpen binnen die stijlgroep.

 

Unieke gordijnstoffen voor een scherpe prijs

Bij Roelofsstoffen kunt u terecht voor topkwaliteit gordijnstoffen. U maakt er de mooiste gordijnen van om de ruimte waar ze voor bedoeld zijn de juiste finishing touch te geven. Gordijnen zijn belangrijk want ze hebben niet alleen een decoratieve functie. In de slaapkamer moeten ze zorgen voor voldoende duisternis zodat u goed kunt slapen. In de woonkamer wilt u gordijnen die inkijk tegengaan maar die niet te donker zijn zodat het in de kamer nog wel gezellig is. In-betweens zijn voor de woonkamer daarom zeer geschikt. Uiteraard vindt u deze in ons assortiment.

 

Gordijnstoffen bestellen met verschillende thema’s

U kunt bij Roelofsstoffen gordijnstoffen bestellen met verschillende thema’s. U kunt uw favoriete thema eenvoudig selecteren in het menu. We hebben gordijnstof met geometrische of retro patronen, stoffen voor gordijnen met goud en zilver dessins, stoffen met motieven van steden en landen en natuurlijk ook gordijnstof voor de kinderkamer.

 

Kom langs op de markt of bestel uw gordijnstof online

Wij zijn te vinden op verschillende markten en evenementen. U kunt de agenda vinden in het menu Markten op deze website. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks bestellen in onze webshop. Daarnaast kunt u ook telefonisch of via het contactformulier op de website uw bestelling aan ons doorgeven of uw vraag aan ons voorleggen. Het is mogelijk om gordijnstof op te sturen, maar u kunt het ook afhalen bij ons in Leusden. Let op: Dit laatste kan alleen als de order vooraf is betaald en uitsluitend op afspraak.