• Groot assortiment
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beste kwaliteit
  • Goede service
nl de
Voor vragen: 06-53880673 of mail ons op: [email protected]

Tropische & maritieme gordijnstoffen

Op zoek naar gordijnstoffen met een tropische afbeelding? Of juist met een maritieme print? Wij hebben een uitgebreid assortiment gordijnstoffen met exotische en tropische dessins of strand en maritieme patronen.
Pagina 1 van 3

Tropische en maritieme gordijnstoffen

Onze tropische en maritieme gordijnstoffen zorgen voor veel kleur in uw interieur. De stoffen zijn stuk voor stuk gemaakt van uitstekende materialen en voorzien van een aansprekende print. U kunt er niet alleen gordijnen van maken, u kunt deze stoffen ook prima inzetten voor andere doeleinden. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld uw terras ermee inrichten of items in uw interieur dezelfde stof geven als de gordijnen om er een mooi samenhangend geheel van te maken.

Richt uw terras in met vrolijke gordijnstoffen

Uw terras inrichten met de vrolijke gordijnstoffen van Roelofsstoffen is heel goed mogelijk. U kunt deze stof namelijk prima gebruiken voor het maken van een mooi tafelkleed. U kunt ook uw zonnescherm of parasol voorzien van nieuwe bekleding of een mooi schaduwdoek maken voor op het terras. Maar ook gezellige kussens voor uw loungeset zijn natuurlijk een optie. Er zijn dus volop mogelijkheden om van uw terras een gezellige plek te maken met onze fraaie gordijnstoffen met maritieme en tropische bedrukking.

Een heerlijk koel ingerichte slaapkamer met mooie gordijnstoffen

Wilt u de slaapkamer inrichten met frisse kleuren? Dan kunt u prima een keuze maken uit onze tropische gordijnstoffen. Frisse en sprankelende kleuren combineren bijvoorbeeld prima met een witte dekbedhoes en witte slopen. U geeft uw slaapkamer hiermee een koele uitstraling, wat natuurlijk heerlijk is in de zomermaanden. Maar als de herfst invalt zullen deze vrolijke kleuren als vanzelf ook matchen met de donkere kleuren die de wintermaanden zijn warmte en charme geven. Bekijk ons ruime aanbod aan gordijnstoffen met tropische motieven en u vindt gegarandeerd een stof die bij u past.

Zoekt u mooie maritieme gordijnstoffen? Vind ze bij Roelofsstoffen

Bent u op zoek naar mooie stoffen voor gordijnen of andere toepassingen? Bekijk dan onze maritieme en tropische gordijnstoffen. Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u direct online de benodigde hoeveelheid stof bestellen, met een minimum afname van 0,5 meter. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen enkele dagen bij u thuis wordt bezorgd. Wilt u onze stoffen bekijken? Kom dan naar een markt of evenement waar wij aanwezig zijn. U kunt de locaties checken in de agenda die u vindt onder Markten op onze website. Heeft u een vraag over een stof of ons assortiment? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 06 - 53 88 06 73. Wij helpen u graag.